Ads Top

Νέο πρόβλημα στον Ολυμπιακό ενόψει Game 5 με Μπαρτσελόνα!


Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν συμμετείχε στη σημερινή (6/5) προπόνηση του Ολυμπιακού - Δύσκολα θα προλάβει το Game 5 o Έλληνας άσος, ο οποίος θα ακολουθήσει, όμως, την ερυθρόλευκη αποστολή στην Βαρκελώνη

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κρίσιμο Game 5 κόντρα στην Μπαρτσελόνα (8/5,22:00), που θα κρίνει και την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου.



Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν και σήμερα (6/5), και πλέον το μοναδικό ερωτηματικό για την αποστολή στην Βαρκελώνη, εξακολουθεί να είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος δεν συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα.

Ο Έλληνας διεθνής άσος δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε τη Δευτέρα του Πάσχα και έτσι η συμμετοχή του στον αγώνα με τους Καταλανούς στο «Palau Blaugrana» μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολη.



Θυμίζουμε ότι ο Λαρεντζάκης υπέστη διάστρεμμα όταν πάτησε στο πόδι του Άλεξ Αμπρίνες, κατά τη διάρκεια του δευτέρου δεκαλέπτου του Game 4 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κι έκτοτε ακολουθεί θεραπεία. Σε κάθε περίπτωση, θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί την Τρίτη (7/5) για τη Βαρκελώνη ενόψει του Game 5 με την Μπαρτσελόνα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.