Ads Top

Eurovision 2024: Σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης ο Β' Ημιτελικός με την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι


Τι κι αν ήταν άρρωστη, τι κι αν έπαιρνε κάθε τρεις ώρες φάρμακα για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της και να μην χειροτερέψει. 

Η Μαρίνα Σάττι με το Ζάρι και την λαμπρή εμφάνισή της το βράδυ της Πέμπτης 9/5 στον Β ημιτελικό της Eurovision κατάφερε να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και να στείλει την Ελλάδα στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11/5!



Το ελληνικό κοινό, όπως φάνηκε με τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώθηκαν στα μηχανάκια της AGB, ήταν συντονισμένο και δεν έχασε δευτερόλεπτο από τον μεγάλο διαγωνισμό τραγουδιού.

44,5% στο δυναμικό κοινό και 38,55% στο γενικό είχε πολύ καιρό να δει η τηλεόραση! 

Η ΕΡΤ σκαρφάλωσε στην κορυφή της τηλεθέασης και ανυπομονούμε πως και πως για το Σάββατο. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 54,6!



Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.