Ads Top

Οι τελευταίες σκέψεις Μεντιλίμπαρ για Άστον Βίλα!


Οι σκέψεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εν όψει της ιστορικής ρεβάνς με την Άστον Βίλα για την πρόκριση στον τελικό του Conference League, το προβάδισμα του Κίνι και το τεστ του Ρίτσαρντς.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον κρίσιμο αγώνα ρεβάνς με αντίπαλο την Άστον Βίλα (09/05, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD) στο κατάμεστο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και είναι έτοιμος να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για την πρόκρισή του στον τελικό του Conference League.



Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όπως συνηθίζει άλλωστε, δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, αλλά προσανατολίζεται να βαδίσει με την επιτυχημένη συνταγή του πρώτου αγώνα στο Μπέρμιγχαμ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός νίκησε με το εμφατικό 4-2. 

Ουσιαστικά, οι σκέψεις του Ισπανού προπονητής έχουν να κάνουν με την αριστερή πλευρά της άμυνας.



Ο Ορτέγκα τραυματίστηκε στο "Βίλα Παρκ" και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Ρίτσαρντς, ο οποίος αισθάνεται κι αυτός κάποιες ενοχλήσεις και όλα θα ξεκαθαρίσουν την Πέμπτη το πρωί (09/05) σε ορισμένες ασκήσεις που θα κάνει και στην συζήτηση που θα έχει μαζί του ο Μεντιλίμπαρ. 

Με τα έως σήμερα (08/05) δεδομένα, ο Κίνι έχει το προβάδισμα για να ξεκινήσει στη θέση του αριστερού μπακ.



Ο Μεντιλίμπαρ είχε στην τελευταία προπόνηση με την πρώτη ομάδα στο Ρέντη τον προερχόμενο από τη δεύτερη Απόστολο Αποστολόπουλο ως επιπλέον λύση.

Να θυμίσουμε, ότι ο 21χρονος αριστερός μπακ είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού στην εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Φερεντσβάρος στις 15 Φεβρουαρίου 2024.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.