Ads Top

«Δεν είμαι σε φάση να...» - Η πρώτη αντίδραση Μαρίας Αντωνά στις κάμερες για την ανάρτηση για τον Σοϊλέδη


Το σχόλιο όλο νόημα για το χακάρισμα και την επίμαχη ανάρτηση για τον Σοϊλέδη

Την περασμένη εβδομάδα δημιουργήθηκε μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομα της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη, καθώς μέρες μετά την αποκάλυψη για τον χωρισμό τους και όσα ακούγονται για την ύπαρξη τρίτου προσώπου στη σχέση τους, δημοσιεύθηκε ένα κείμενο στο προφίλ της πρώτης που "άδειαζε" τον πρώην σύντροφό της με λίγα λόγια.



Αυτή η ανάρτηση, βέβαια, όπως αποκάλυψε λίγο αργότερα και η ίδια, δεν ήταν δική της, διότι ο λογαριασμός της στο Instagram παραβιάστηκε και γι' αυτό έχει προχωρήσει ήδη στις απαραίτητες νομικές διαδικασίες. 

Η κατάσταση ηρέμησε μετά και το ταξίδι της στο Ντουμπάι για το Πάσχα, ωστόσο φαίνεται πως εκείνη δεν είναι έτοιμη να μιλήσει στις κάμερες για όλα αυτά.



Η πρώτη αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στην κάμερα μετά το χακάρισμα στο προφίλ της

Όταν την πλησίασαν, δηλαδή, από το Πρωινό Σουσού στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της στην Αθήνα η ίδια εξήγησε πως δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση και αποχώρησε με γοργούς ρυθμούς.



«Ήταν πάρα πολύ καλό το ταξίδι μου, απλά δεν είμαι σε μία φάση να κάνω δηλώσεις αυτή τη στιγμή γενικά. Ήταν ταξίδι δουλειάς, έπαιξα μουσική και πέρασα πάρα πολύ ωραία»



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.