Ads Top

Μεντιλίμπαρ: «Να απολαύσουμε τη σημερινή μας επιτυχία, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί»


Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα έδωσε το σύνθημα για τη ρεβάνς.

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Επικράτησε 4-2 της Άστον Βίλα και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV έδωσε το σύνθημα για τη ρεβάνς, κρατώντας χαμηλά την μπάλα.



Οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:

Για τις σκέψεις του: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει μισή δουλειά, θα πρέπει να παίξουμε θαρραλέα, μεγάλη επιτυχία για εμάς".

Για τα δύο γκολ μετά το 2-2: "Το πρώτο γκολ ήταν στο τέλος του πρώτυυ ημιχρόνιου, δεχθήκαε. Πραγματικά παίξαμε κόντρα σε μεγάλη ομάδα".



Πού θεωρεί ότι κρίθηκε: "Ήμασταν ο εαυτός μας, ρισκάραμε πολύ, ανεβήκαμε μπροστά, μετά και από το δεύτερο γκολ συνεχίζαμε να πιστεύουμε ότι θα βρούμε ακόμη ένα. Ήμασταν θαρραλέοι".

"Λείπουν 90 λεπτά, να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην την υποτιμήσουμε, είναι καλή ομάδα, να απολαύσουμε τη σημερινή μας επιτυχία, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί".

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.