Ads Top

Επικές ατάκες Μεντιλίμπαρ μετά το Ολυμπιακός-Άστον Βίλα!


Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την θρυλική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League.

Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ:



Για τα συναισθήματά του: «Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι να πω. Ακόμα και μετά το 2-0 είχαμε την αγωνία μας. Έπειτα αρχίσαμε να χαιρόμαστε για τον κόσμο στο γήπεδο, για αυτόν που πανηγυρίζει στους δρόμους, για τους παίκτες μας. Είναι μια τεράστια χαρά κυρίως για τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Για τη μεγάλη πρόκριση απέναντι στην 4η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ: «Πίστευα στην ομάδα. Ήξερα τις δυνατότητές μας και ότι μπορέσαμε να νικήσουμε και τα δύο παιχνίδια. Η Άστον Βίλα ήταν μια ομάδα που μας ταίριαζε. Υπέφερα στον πάγκο, αλλά πίστευα στην ομάδα και το ίδιο έκαναν και οι παίκτες μας».



Για το αν περίμενε αυτή την επιτυχία όταν ερχόταν στον Ολυμπιακό: «Δεν το περίμενα, δεν ήξερα το ελληνικό πρωτάθλημα, προσπαθούσα να μαζέψω πληροφορίες. Πίστεψα στις δυνατότητες μας και ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε καλά στην Ευρώπη. Δουλέψαμε καλά, κάναμε καλά παιχνίδια και μας αξίζει που βρισκόμαστε εδώ. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που μου έδωσε την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ».

Για το αν εισπράττει την τεράστια αγάπη του κόσμου: «Πάντα πριν το ματς βγαίνω στον αγωνιστικό χώρο και κάνω έναν περίπατο. Έχω νιώσει την αγάπη και την αποδοχή της καλής δουλειάς που κάνουμε. Νιώθω λίγο αμήχανα γιατί δεν θέλω να φανεί ότι το κάνω για την αποθέωση. Ευχαριστώ για την αγάπη που δίνει ο κόσμος».



Για το αν καταφέρει να σηκώσει και φέτος ευρωπαϊκό τρόπαιο: «Το ελπίζω. Θα προσπαθήσουμε. Θα μελετήσουμε πολύ τη Φιορεντίνα. Την είδαμε με την Μπριζ. Είναι μια ικανή ομάδα και ελπίζω να καταφέρουμε αν ανταποκριθούμε».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.