Ads Top

Survivor αποκάλυψη: Φεύγει ή μένει τελικά; Όλη η αλήθεια για την Ασημίνα Χατζηανδρέου


Σούσουρο επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στον Άγιο Δομίνικο με κεντρική πρωταγωνίστρια την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Το trailer για το αποψινό 8/4 επεισόδιο του ριάλιτι πανικόβαλε τους φανατικούς τηλεθεατές του αφού δείχνει την την παίκτρια των Κόκκινων να λυγίζει, να φτάνει στα όριά της, να λέει πως «δεν νομίζω πως θα επανέλθω», αναφερόμενη στους τραυματισμούς της. 


Το κόψιμο και το ράψιμο της παραγωγής στα πλάνα αφήνουν να εννοηθεί πως η Ασημίνα ενδέχεται και να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Τι συμβαίνει με την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor



Η Ασημίνα Χατζηανδρέου όντως έχει τραυματιστεί σοβαρά, γι' αυτό τον λόγο άλλωστε έχει μείνει εκτός αγωνισμάτων κοντά στις 6 εβδομάδες. Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει, όμως, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί είναι πολύ δυνατό. 

Παλιότερα όποιος παίκτης έμενε εκτός αγωνισμάτων για 2-3 βδομάδες από τραυματισμό αποχωρούσε, ενώ φέτος δεν το έχουμε δει αυτό. Ίσα ίσα υπάρχει πολύ "κατανόηση", κατανόηση που έχει υπογραφεί με bold γράμματα στα συμβόλαιο των παικτών που ξέρουν το παιχνίδι πολύ καλά κι έχουν σκεφτεί κάθε παράμετρο.



Η αλήθεια είναι πως η Ασημίνα δεν είναι και πολύ καλά ψυχολογικά. Το ότι είναι τραυματισμένη κι ότι δεν δίνει το 100% στο παιχνίδι αυτό, ενώ είναι η τρίτη φορά που συμμετέχει ναι την έχει ρίξει αλλά όχι δεν είναι αρκετό για να την κάνει να αποχωρήσει από αυτό.

Δεν θα φύγει, τουλάχιστον όχι σήμερα, όχι αυτή την εβδομάδα! Αυτή την πληροφορία έχω μέχρι στιγμής, αυτή σας μεταφέρω. Τι θα γίνει σε λίγες ημέρες δεν γνωρίζω, πολλά μπορούν να αλλάξουν. Αν τα πράγματα χειροτερέψουν εννοείται ότι θα φύγει. Αλλά έχει πολύ πείσμα μέσα της για να τα παρατήσει στην προκειμένη στιγμή, αυτό σας το υπογράφω...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.