Ads Top

Ο Τζέιμς τα διέλυσε όλα: Γι' αυτό αποχωρούν Αλέξης Παππάς και Σάββας Γκέντσογλου από το Survivor


Αποκαλύψεις που σοκάρουν έρχονται στο φως για το Survivor 2024, με τις μαζικές αποχωρήσεις να σκάνε και να φέρνουν τα πάνω κάτω.

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό πως ο Τζέιμς Καφετζής, με αφορμή την περιπέτεια του πατέρα του στον Ειρηνικό Ωκεανό, αποχωρεί και μάλιστα χωρίς να έχει κάποια επιβάρυνση οικονομική αφού η παραγωγή του έδωσε το ελεύθερο από την στιγμή που είχε να αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. 


Ένα πρόβλημα που ίσως τελικά να μην ήταν και τόσο σοβαρό αφού ο πατέρας του είναι μια χαρά στην υγεία του και συνεχίζει το ταξίδι του. Επομένως λόγος αποχώρησης για τον Τζέιμς δεν υπάρχει.

Πως όμως ο Τζέιμς Καφετζής επηρεάζει και τις αποχωρήσεις των υπολοίπων παικτών; Ο Τζέιμς Καφετζής λοιπόν αποχωρεί και θα πληρωθεί κανονικό ολόκληρο το ποσό για το διάστημα που έμεινε στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο, παρότι οι ρήτριες αναφέρουν πως σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης υπάρχουν κυρώσεις. Για τον Τζέιμς όχι όμως...



Survivor 2024 spoiler 18/04: Γι' αυτό αποχωρούν και ο Αλέξης Παππάς με τον Σάββα Γκέντσογλου

Που κολλάνε τώρα ο Αλέξης Παππάς και ο Σάββας Γκέντσογλου; Πρόκειται για δύο παίκτες που σκέφτονται καιρό να αποχωρήσουν. Παίκτες που έχουν βγει από το Survivor εδώ και καιρό είχαν αποκαλύψει σε συνεντεύξεις τους πως ο Αλέξης Παππάς ήθελε καιρό να αποχωρήσει. Άλλωστε σας το είχαμε αποκαλύψει. Αυτό που τον κρατούσε μέσα ήταν οι ρήτρες. 



Με αφορμή λοιπόν την υπόθεση του Τζέιμς Καφετζή, ο Αλέξης Παππάς πίεσει την παραγωγή για να μην έχει κι αυτός κυρώσεις. 

Και έτσι για να μην υπάρχουν νέα... δικαστήρια (κυριολεκτικά) η παραγωγή έδωσε το ελεύθερο σε όποιον παίκτη θέλει όντως να αποχωρήσει να το κάνει τώρα χωρίς κυρώσεις. Όμως τώρα.

Κάπως έτσι σηκώθηκε και το... χεράκι του Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος αποκάλυψε πως θα ήθελε κι αυτός να φύγει καθώς τον ταλαιπωρεί ένας σοβαρός τραυματισμός εδώ και μήνες και στην ουσία παίζει μισός. Συν του ότι είναι και πατέρας ενός παιδιού και δεν αντέχει άλλο μακριά του.

Για τον λόγο αυτόν μην αποκλείεται να σκάσει και 4η οικειοθελής αποχώρηση τις επόμενες ώρες. Ρίχνουμε μια βόμβα και εμείς...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.