Ads Top

Με γεμάτες τσέπες έφυγε η Τζέιμς Καφετζή από το Survivor: Τα χρήματα που πήρε


Δεν τα λες και...άσχημα τα λεφτά που κέρδισε η Τζέιμς Καφετζή μετά από 15 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor - Αναλυτικά όλη η λίστα 

Δυσάρεστη τροπή φαίνεται πως πήρε η φετινή συμμετοχή του Τζέιμς Καφετζή στο Survivor. 

Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ριάλιτι αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι - τις επόμενες ημέρες - μετά τα όσα θα του ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός στο αποψινό επεισόδιο.


Όπως σας είχαμε αποκαλύψει ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε τα πάντα για να μπορέσει να τον έχει φέτος στο δυναμικό του συγκεκριμένου project κι όχι αδίκως, αφού με την είσοδό του και τα νούμερα τηλεθέασης δέχτηκαν μια αύξηση και η ίντριγκα άρχισε να αποκτά άλλο ενδιαφέρον.

Ωστόσο, μετά το ατύχημα του πατέρα του στον ειρηνικό ο Τζέιμς φαίνεται πως έχει την ανάγκη να επιστρέψει στην οικογένειά του και το ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο τελειώνει κάπου εδώ. Τουλάχιστον αυτό λένε οι μέχρι στιγμής πληροφορίες μας.



Η αμοιβή του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor

Μπορεί, λοιπόν, ο Ροδίτης παίκτης να αποχωρεί μετά από 15 εβδομάδες παραμονή στον Άγιο Δομίνικο αλλά σίγουρα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τον τελικό νικητή του Survivor αφού εκείνος με την οικονομική συμφωνία που έκλεισε κατάφερε στις 15 εβδομάδες κι έβγαλε παραπάνω από το χρηματικό έπαθλο που δίνεται στο τέλος!



Πιο συγκεκριμένα, αν λάβουμε υπόψιν την πληροφορία που θέλει τον Τζέιμς να παίρνει περίπου στις 12.500 ευρώ την εβδομάδα, φεύγει από το Survivor πλουσιότερος κατά 187.500 ευρώ!

Δεν το λες και άσχημα! Υπενθυμίζουμε πως και η Κατερίνα Δαλάκα αλλά και η Ασημίνα Χατζηανδρέου -όπως σας έχουμε αποκαλύψει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.