Ads Top

Survivor Trailer 23/4: Ο Περπατάρης απείλησε δημόσια τη Σταυρούλα ότι θα της δώσει χαστούκι (vid)


Αδιανόητα πράγματα από τον Περπατάρη - Δεν το έκοψε ο ΣΚΑΪ, τι άλλο περιμένει η παραγωγή για να επέμβει - Δείτε τι δείχνει το trailer

 Σκληρές μάχες θα έχουμε και απόψε στο Survivor, που ωστόσο τα πράγματα αναμένεται να ξεφύγουν για τα καλά ανάμεσα σε δύο παίκτες.


Αρχικά στο trailer που μας έδωσε ο ΣΚΑΪ, βλέπουμε τις δύο ομάδες να αγωνίζονται σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης και να τα δίνουν όλα για να πάρουν την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Ωστόσο κάπου εκεί τα πράγματα αρχίζουν να ξεφεύγουν, αφού βλέπουμε ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή, σπρώχνει τον Γιάννη Περπατάρη για να τον βγάλει έξω από την πίστα την ώρα που αγωνίζονται άλλοι δύο παίκτες.



Κάπου εκεί αρχίζει να ξεφεύγει το πράγμα, αφού ο Γιάννης Περπατάρης εκνευρίζεται και μάλιστα διακόπτεται ο αγώνας εκείνη τη στιγμή, αφού απειλή τη Σταυρούλα ότι θα τη χαστουκίσει και επικρατεί μία τρέλα.

Μάλιστα βλέπουμε ότι μετά το αγώνισμα, ο Σταμάτης του κάνει επίθεση, λέγοντας ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση, ό,τι και να έχει γίνει να λέει κάτι τέτοιο σε μία γυναίκα.



Survivor 23-4: Αγριεύει η κόντρα στις καλύβες!

Μετά τον αγώνα, για τον οποίο σας έχουμε δώσει την πρώτη ισχυρή μας εκτίμηση για το μεγάλο νικητή, βλέπουμε ότι οι δύο ομάδες επιστρέφουν στις καλύβες τους.

Εκεί μόνο ήρεμα δεν είναι τα πράγματα, με τον Περπατάρη να λέει ότι αυτά που είπε ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής και θα έπρεπε όλοι να το καταλάβουν.

Ο Σταμάτης μάλιστα σηκώνεται και πηγαίνει προς το μέρος του, λέγοντας ότι επειδή έχει δύο αδερφές, δε θα ανεχόταν από κανέναν να τους μιλάει έτσι και οι δύο άντρες μπαίνουν και πάλι σε μία κατάσταση που μυρίζει… μπαρούτι.

Φυσικά στη συνέχεια έχουμε και το συμβούλιο του νησιού που θα συζητηθούν πολλά, ενώ υπάρχει και η ψηφοφορία που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.