Ads Top

Survivor spoiler 9/4: Δυστυχώς οι φόβοι επιβεβαιώνονται! Άσχημο τέλος για το μεγάλο φαβορί του παιχνιδιού


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 2024, λίγο πριν το πάρτι της ένωσης που θα φέρει ανατροπές στον φετινό κύκλο!

Χτες είδαμε ένα τρομερό επεισοδίο, τόσο αγωνιστικά, όσο και παρασκηνιακά. 


Οι Διάσημοι κατάφεραν να επικρατήσουν κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο, μετά από 6,5 ώρες μάχης, και οι μπλε ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν για αποχώρηση. Ωστόσο τα φώτα στράφηκαν πάνω στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και όχι άδικα.

Είδαμε λοιπόν την παίκτρια των Διασήμων να λυγίζει. Είναι γνωστό πως σχεδόν εδώ και 2 μήνες η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι τραυματισμένη με σοβαρό κάταγμα στο χέρι και η προσπάθειά της να επιστρέψει άρον άρον, παρά την διαφορετική εντολή των γιατρών έχει φέρει τα πάνω κάτω για την κοπέλα.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (08/04) λοιπόν είδαμε την παίκτρια της κόκκινης ομάδας να λυγίζει και να αποκαλύπτει πως δεν πρόκειται ποτέ να επιστρέψει αγωνιστικά, όπως ήταν πριν. Και αυτή είναι και η αλήθεια.

Survivor 2024 spoiler 09/04: Αυτό είναι το μέλλον της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor 2024



Ασημίνα λοιπόν... είχαμε! Πληροφορίες αναφέρουν πως και η ίδια δεν αντέχει άλλο, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, αλλά και οι γιατροί την πιέζουν να φύγει. 

Μάλιστα και ορισμένοι συμπαίκτες της της το ζητάνε αυτό για το δικό της καλό, όπως η Κατερίνα Δαλάκα, με τα δύο κορίτσια να είναι αρκετά κοντά.




Για να ξεπεράσει οριστικά τον τραυματισμό της η Ασημίνα χρειάζεται τόσο ξεκούραση, όσο και τροφή. Πρέπει να τρέφεται καλά και μόνο αυτό δεν συμβαίνει μέσα στο Survivor. Πληροφορίες αναφέρουν πως μετά το πάρτι της ένωσης θα δούμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου να αποχαιρετά. 

Θα γίνει αγωνιστικά; Θα γίνει οικειοθελώς; Αυτό είναι κάτι που ακόμα δεν γνωρίζουμε, πάντως η αποχώρησή της από το Survivor είναι θέμα χρόνου. Κάτι που όποιος είδε το χθεσινό (08/04) επεισόδιο το έχει καταλάβει...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.