Ads Top

Survivor Spoiler 7/4: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Ποιοι χάνουν - Ποιον ψηφίζουν, ποιος είναι φαβορί, μήπως πάμε για μεγάλη έκπληξη;

Είναι λίγο περίεργο να λέμε κάτι φυσιολογικό στο Survivor. Ειδικά σε όσα έχουμε δει στα συμβούλια του νησιού όλα να τα περιμένει κανείς στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.


Από την αρχή σας έχω ενημερώσει πω το πιθανότερο σκορ στις ασυλίες αυτή την εβδομάδα θα είναι το 3-1. Εκτίμηση και πρόβλεψη είναι. Μπορεί να ανατραπεί. Οι Μαχητές είναι πιο δυνατοί αγωνιστικά αυτή τη στιγμή.

Δεν είναι δυνατόν μετά από δύο εβδομάδες όπου οι μπλε έχασαν την Ευγενία Μπόρλα και οι κόκκινοι την Ιωάννα Τζαβέλα να μην πάρουν νίκες. Επιπρόσθετα, ο Φάνης Μπολέτσης ήταν κακός την περασμένη εβδομάδα. Δύσκολο να είναι ξανά στο 50%…



Όλα αυτά τα στοιχεία μας δίνουν μια εικόνα πως οι Μαχητές θα χρειαστεί να δώσουν παίκτη πάνω από μία φορά. Και αν… Με άλλα λόγια, τι θα κάνουν οι Διάσημοι;

Survivor spoiler 7-4 αποχώρηση: Άιρα ή κάτι άλλο;



Από τη στιγμή που ξέρουμε ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι επιλογή θα έχουν οι χαμένοι.

Οι Μαχητές πάνε ασφαλείς στο συμβούλιο του νησιού.

Οι Διάσημοι πρέπει να ψηφίσουν παίκτη προς αποχώρηση.

Τα στατιστικά δίνουν την Άιρα ως τον πλέον αδύναμο κρίκο. Συνολικά. Αυτή είναι η τελευταία της λίστας.

Ωστόσο, μετά από αυτή υπάρχουν τρεις άνδρες πολύ χαμηλά. Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Γιάννης Περπατάρης και Χριστόφορος Ταξίδης. Δεν δίνουν πολλούς πόντους. Ενδεχομέμως να πρέπει να κοιτάξουν πιο μακριά οι Διάσημοι.

Διότι, η Άιρα είναι εύκολη επιλογή. Αν χρειαστεί να δώσουν όμως και 2η γυναίκα;

50-50 Άιρα ή Παπαχαραλάμπους θα πούμε… Σαν πρώτη εκτίμηση.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.