Ads Top

Survivor Spoiler 4/4: Παίκτες ζητούν νέα αλλαγή ομάδων στο παιχνίδι


Άνω κάτω η παραγωγή - Αλλάζουν ξανά οι ομάδες; 

Στα άκρα φαίνεται πως είναι οι σχέσεις δύο συμπαικτών στο Survivor 2024, παρότι μέχρι πριν λίγο καιρό έκαναν κολλητοί παρέα.


Μπορεί να μην γνωρίζονταν από πριν, όμως από την πρώτη στιγμή που συνυπήρξαν στο Survivor 2024 ήθραν κοντά και αποτέλεσαν τα μέλη μιας κλίκας.

Ο λόγος για την αρχική κλίμα της μπλε ομάδας ανάμεσα στον Τζέιμς Καφετζή, την Σταυρούλα Χρυσαειδή, τον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Φάνη Μπολέτση. Ποιοι από αυτούς τα έχουν σπάσει;



Η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τον Φάνη Μπολέτση. Όπως θα δούμε και στο σημερινό επεισόδιο οι σχέσεις των δύο πρώην κολλητών είναι οι χειροτέρες δυνατές, με την Σταυρούλα να δείχνει ανοικτά πως δεν γουστάρει να έχει πολλά πολλά με τον Φάνη.

Στο trailer του νέου επεισοδίου η Σταυρούλα δείχνει ενοχλημένη από τη συμπεριφορά του συμπαίκτη της τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν μία έντονη λογομαχία στον πάγκο την ώρα του αγώνα. Συγκεκριμένα ο Φάνης της ζητάει να ξεκουραστεί στον αγώνα και η Σταυρούλα τα παίρνει με το ύφος του.



Στη συνέχεια η Σταυρούλα μιλώντας στην κάμερα του Survivor λέει: «Ο Φάνης δεν διανύει καλή εβδομάδα. Εγώ κουράστηκα με την συμπεριφορά του. Εγώ θα παίξω στη μονομαχία αύριο, εγώ θα κρίνω αν θα παλέψω για την επικοινωνία. Δεν θα μου πεις εσύ αν θα κάτσω να ξεκουραστώ ή όχι».

Survivor 2024 spoiler 04/04: Παίρνει διαστάσεις ο τσακωμός τους

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τσακωμός ανάμεσα στην Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Φάνη Μπολέτση δεν ήταν της στιγμής. Τα δύο παιδιά έχουν κόψει κάθε επαφή μεταξύ τους και πλέον δεν θέλει ο ένας να βλέπει τον άλλον δίπλα του.

Η Σταυρούλα έχει παρεξηγηθεί έντονα με την στάση των Φάνη και την ανταγωνιστικότητα που βγάζει ακόμα και μέσα στην ίδια τους την ομάδα και πληροφορίες την θέλουν να έχει ζητήσει μέχρι και αλλαγή των ομαδών. Κάτι που φυσικά δεν θα συμβεί επειδή το ζήτησε ένα συγκεκριμένο άτομο.

Τις επόμενες μέρες θα δούμε έντονες διαμάχες ανάμεσα στους δύο πρώην φίλους με ένα νέο beef να έχει δημιουργηθεί στο Survivor 2024. 

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.