Ads Top

Survivor Spoiler 4/4: Θα κάτσει να χάσει από την Χρύσα η Σταυρούλα;


Θα το κάνει αυτό η Σταυρούλα; Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Στο επίκεντρο του χτεσινού επεισοδίου του Survivor βρέθηκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή καθώς η κόντρα της με την Ασημίνα πήρε μεγάλες διαστάσεις ενώ βγήκε και 4η υποψήφια προς αποχώρηση.


Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ ξεκίνησε χτες με τη Χρύσα να μιλάει για την υποψηφιότητά της στην κάμερα δηλώνοντας ότι δε τη θεωρεί δίκαιη. 

Η Ασημίνα μίλησε για τον Τζέιμς χαρακτηρίζοντας τον απάνθρωπο ενώ Φάνης και Χριστόφορος τα έβαλαν ο ένας με τον άλλο. 



Ο Φάνης σχολιάστηκε και για την πεσμένη του αγωνιστική απόδοση όπως φανερώνουν και τα στατιστικά των παικτών.

Λίγο πριν ξεκινήσει η μάχη για την 4η ασυλία, είχαμε αψιμαχία με… αποκαλύψεις από Ασημίνα και Σταυρούλα με τη μία να κατηγορεί την άλλη ότι την έβρισε. 



«Με είπε μαλ….η» είπε η Ασημίνα για να αποκαλύψει η παίκτρια των μπλε πως την έχει ακούσει να τη λέει «π…να» τρεις φορές.

Survivor 4-4: Νικητές στο νήμα οι κόκκινοι – Τι θα κάνει η Σταυρούλα στον αγώνα;

Η μάχη για τον τελευταίο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας ήταν συναρπαστική με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο. Μεγάλη ένταση επικράτησε ανάμεσα σε Σταμάτη και Παππά όταν ο πρώτος φώναζε στην Ασημίνα να πέσει. Τελικά, με το σκορ στο 10-10, νικητές στο flag race αναδείχθηκαν οι κόκκινοι με Δαλάκα-Γιώργο να νικάνε Σταυρούλα-Φάνη.

Στο συμβούλιο του νησιού όλες οι εντάσεις της ημέρας αναλύθηκαν ξανά από την αρχή με τις δύο ομάδες να έχουν πολλά να χωρίσουν.

Οι μπλε αναγκάστηκαν να βγάλουν υποψήφια την καλύτερη τους παίκτρια, Σταυρούλα, η οποία αποκάλυψε ότι τους το ζήτησε καθώς η Αναστασία δεν είναι καλά σωματικά.

Η Σταυρούλα τότε είναι που πέταξε τη «βόμβα» για τη σημερινή μονομαχία αποχώρησης.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι έχει σκεφτεί τι θα κάνει αν χρειαστεί να παίξει με τη Χρύσα.

Τι σημαίνει αυτό; Κατά πάσα πιθανότητα η Σταυρούλα σκέφτεται αν βρεθεί στον ημιτελικό με τη Χρύσα να χάσει επίτηδες για να είναι αυτή που θα αφήσει έξω μία από τις παίκτριες των κόκκινων…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.