Ads Top

Survivor Spoiler Αποχώρηση 4/4: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί σήμερα


Ακόμα μια εβδομάδα ολοκληρώνεται στο Survivor 2024 και στο τέλος της ημέρας θα μάθουμε και την παίκτρια που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο!

Τελικά τα αρχικά spoilers έπεσαν έξω και οι μπλε έχασαν την ασυλία της Τετάρτης με αποτέλεσμα να βγάλουν εκείνοι μια υποψήφια προς αποχώρηση. 


Προς έκπληξη πολλών εκείνη ήταν η Σταυρούλα Χρυσαειδή και τώρα αρχίζει το... πάρτι. 

Η Σταυρούλα θα τεθεί αντιμέτωση με την Ιωάννα Τζαβέλα, την Άιρα και την Χρύσα Χατζηγεωργίου, με τα πράγματα να είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα σήμερα.



Σε αντίθεση με την περασμένη εβδομάδα, απόψε έχουμε ξεκάθαρα φαβορί για αποχώρηση και ξεκάθαρα αουτσάιντερ. Μια από κάθε ομάδα. Τι λέτε όμως να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά παρακάτω; Για πάμε...

Survivor 2024 spoiler 04/04: Αυτή η παίκτρια είναι το μεγάλο φαβορί για αποχώρηση



Όπως σας αναφέραμε και παραπάνω τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα σήμερα. Διάσημοι και Μαχητές έχασαν από δύο ασυλίες και αναγκάστηκαν να βγάλουν στον τάκο δύο παίκτριές τους. Από τους Κόκκινους η Ιωάννα Τζαβέλα και η Άιρα θα βρεθούν στον στίβο μάχης και από τους μπλε η Χρύσα Χατζηγεωργίου και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα αναλυτικά. Ξεκάθαρο φαβορί για να παραμείνει στο Survivor 2024 είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Για να λέμε τα πράγματα ξεκάθαρα μόνο αν θέλει να αποχωρήσει θα φύγει απόψε η Σταυρούλα. ΤΕΛΟΣ. 

Οπότε πάμε στις υπόλοιπες τρεις. Ένα μικρό προβάδισμα φαίνεται να έχει και η Ιωάννα Τζαβέλα, η οποία εύκολα ή δύσκολα πιστεύουμε πως θα καταφέρει να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 2024.

Επομένως τι απομένει; Χρύσα Χατζηγεωργίου και Άιρα. Τα δύο κορίτσια βρίσκονται συνέχεια στον τάκο και έχουν την εμπειρία της διαδικασίας. Αλλά για ποια θα φτάσει το τέλος; 

Η Χρύσα είναι η αλήθεια πως την βλέπουμε σχεδόν πάντα που είναι υποψήφια να μένει πολύ οριακά, οπότε πιστεύουμε ότι απόψε η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη για την ίδια.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.