Ads Top

Survivor Spoiler 27/4: Έριξε τη «βόμβα» ο Ατζούν χωρίς να το πάρει είδηση κανείς


Το Survivor αποτελεί, πια, μια τηλεοπτική συνήθεια από το 2017 κι έπειτα, με μικρές διακοπές, έχοντας κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού και καταγράφοντας κάθε χρόνο υψηλά νούμερα τηλεθέασης, δικαιώνοντας το γεγονός, ότι αποτελεί την ναυαρχίδα του ΣΚΑΪ στην prime time ζώνη και την ψυχαγωγία του γενικότερα.


Το ριάλιτι επιβίωσης οφείλει σε σημαντικό βαθμό αυτή την επιτυχία του στον Γιώργο Λιανό, ο οποίος πριν από τέσσερα χρόνια αντικατέστησε τον Σάκη Τανιμανίδη και απέδειξε τις ικανότητές του στην παρουσίαση. 


Ετοιμόλογος και με εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ, που προσφέρει διαρκώς υπέροχες ατάκες, ο παρουσιαστής οπωσδήποτε αποτελεί το «κόσμημα» αυτού του παιχνιδιού και αυτό δεν χωρά καμία αμφιβολία.

Αυτή η εξαιρετική του πορεία τα τελευταία χρόνια, φυσικά, του έχει εξασφαλίσει ένα λαμπρό τηλεοπτικό μέλλον, σε μια δικαίωση για τον Γιώργο Λιανό, που πήρε θέση απόλυτου πρωταγωνιστή μετά από χρόνια πολύ καλής παρουσίας σε όποια πρότζεκτ χρειάστηκε να συμμετάσχει, είτε ως παρουσιαστής είτε ως υποστηρικτικό στέλεχος σε οποιαδήποτε παραγωγή. 



Κάτι τέτοιο εννοείται, ότι θα σήμαινε και πιθανές τηλεοπτικές προτάσεις, με το Survivor να πρέπει να φροντίσει να μην χάσει το πιο πολύτιμο «πετράδι» του.

Survivor 2024 spoiler 27/04: Το μέλλον του Λιανού στο ριάλιτι



Ο ίδιος και ο Ατζούν έχουν εξαιρετική σχέση και αυτό ήδη βοηθά, με τον Τούρκο παραγωγό να παίρνει μια απόφαση, που δείχνει το ποιο θα είναι το μέλλον του Γιώργου Λιανού, κάτι που μάθαμε και από το trailer του νέου επεισοδίου με τα Παιχνίδια της Καραϊβικής. Εκεί, βλέπουμε τον Λιανό να παρουσιάζει το παιχνίδι της δημοπρασίας, όπου όλοι θυμόμαστε τον Ατζούν με την χαρακτηριστική ατάκα «το πουλάω» με τουρκική προφορά, που είχε γίνει viral.

Η κίνηση αυτή του Ατζούν να αφήσει στον Λιανό το συγκεκριμένο παιχνίδι, αν και όταν το είχε παρουσιάσει εκείνο, ο Γιώργος έλειπε στην Ελλάδα, είναι ενδεικτική του πόσο τον υπολογίζει. 

Σύντομα, βέβαια, θα δούμε το τι θα αποφασίσει ο παρουσιαστής, αν και λογικά δύσκολα θα χαλάσει τη σχέση του με τον Ατζούν, για να προτιμήσει κάτι άλλο, αναγνωρίζοντας το τι έχει πετύχει με τη συνεργασία τους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.