Ads Top

Survivor Spoiler 23/04: Μια ανάσα από την αποβολή κορυφαίος παίκτης του Survivor!


Αυτά καλό είναι να μην συμβαίνουν και να μην φτάνουμε σε καταστάσεις να κινδυνεύουν με αποβολή παίκτες για μια παρόρμηση της στιγμής.

Τι ακριβώς συνέβη; Όπως θα δούμε στο σημερινό (23/04) επεισόδιο θα γίνει ένας πολύ έντονος καυγάς ανάμεσα στην Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Γιάννη Περπατάρη, παρότι τα δύο παιδιά στο παρελθόν είχαν έρθει πολύ κοντά, τόσο που αρκετοί τους χαρακτήριζαν και ζευγάρι.


Λίγες ώρες αφού η Σταυρούλα Χρυσαειδή πήρε την οριστική απόφαση να παραμείνει στο Survivor, ένα νέο σίριαλ δημιουργείται με πρωταγωνίστρια την ίδια στον Άγιο Δομίνικο. 

Όπως βλέπουμε από το trailer του επεισοδίου της Τρίτης, η Σταυρούλα κατά την διάρκεια αγωνίσματος θα σπρώξει έντονα τον Γιάννη Περπατάρη, την ώρα που εκείνος δίνει οδηγίες σε συμπαίκτη του που αγωνίζεται. 



Το σπρώξιμο αυτό δεν θα αρέσει καθόλου στον Γιάννη, ο οποίος θα γίνει έξαλλος και θα απειλεί να χαστουκίσει την Σταυρούλα.

Survivor 2024 spoiler 23/04: Κινδυνεύει με αποβολή ο Γιάννης Περπατάρης

Το περιστατικό αυτό έρχεται την περίοδο που η βία κατά των γυναικών αλλά και οι γυναικοκτονίες έχουν βαρέσει κόκκινο. 



Ο ΣΚΑΙ καθώς και η παραγωγή του Survivor, σε καμία περίπτωση, δεν θέλει να περάσει μηνύματα πως στηρίζει ανθρώπους που βγάζουν κάποιο είδους βίας και ειδικά απέναντι σε γυναίκες και γι' αυτό έχει τεθεί επί τάπητος θέμα αποβολής του Γιάννη Περπατάρη από το Survivor.

Μάλιστα οι κακές γλώσσες αναφέρουν πως ίσως ζητήσουν από τον Γιάννη Περπατάρη, ο οποίος είναι υποψήφιος, να αποχωρήσει αγωνιστικά την Πέμπτη, αφού είναι ήδη ο ένας υποψήφιος προς αποχώρηση. 

Από την άλλη βέβαια εμείς θα πούμε πως δεν βλέπουμε και πολύ τυχαίο το περιστατικό τη στιγμή που ήρθαν οι μαζικές αποχωρήσεις από το Survivor. Μήπως κάποιος θέλει να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης. 

Μήπως κάποιος θέλει αδιάφορους παίκτες, όπως ο Γιάννης Περπατάρης και χτες ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους να έρχονται στο προσκήνιο; Πολλά τυχαία γεγονότα πάντως στο Survivor.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.