Ads Top

Survivor Spoiler 22/4: Αποχωρεί οικειοθελώς η Κατερίνα Δαλάκα από το παιχνίδι;


Είναι μια από τις πιο σκληραγωγημένες παίκτριες του Survivor αφού όντας χρόνια στον χώρο του αθλητισμού έχει βιώσει δύσκολες καταστάσεις κι έχει μάθει είτε στα καλά είτε στα κακά να διαχειρίζεται τον εαυτό της και τα συναισθήματά της. 

Η Κατερίνα Δαλάκα, όμως, είναι κι άνθρωπος, γυναίκα και κρύβει πολλά πράγματα που την στεναχωρούν πίσω από την σιωπή και το χαμόγελό της.


Τι συμβαίνει με την Κατερίνα Δαλάκα

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε μια Κατερίνα να δηλώνει με μεγάλη ψυχραιμία πως ναι, έχει στεναχωρηθεί που ο καλύτερός της φίλος, ο Αλέξης Παππάς, αποχώρησε ξαφνικά από το παιχνίδι, δείχνοντας μάλιστα κατανόηση αφού ξέρει πολύ καλά και τον λόγο της αποχώρησής του.



Μπορεί, λοιπόν, μπροστά στην κάμερα του ριάλιτι να ήταν ήρεμη, ωστόσο πίσω από αυτήν, όπως μας αποκάλυψε ο άνθρωπός μας στο νησί, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την γνωστή αθλήτρια. Η Κατερίνα και ο Αλέξης ήταν πολύ δεμένοι. Μπήκαν μαζί στο παιχνίδι και πραγματικά στην παραλία των Κόκκινων ήταν αχώριστοι. 

Ο ένας βοηθούσε τον άλλον, ο ένας στήριζε τον άλλον και γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να έχεις κάποιο στήριγμα στον Άγιο Δομίνικο.



Μέσα στις τόσο άθλιες συνθήκες επιβίωσης, στην αφαγία, στην κούραση και στο κουτσομπολιό είναι πολύ σημαντικό να έχεις κάποιον να σου δίνει μπουστάρισμα και να μοιράζεσαι μαζί του τις σκέψεις σου. 

Αυτό ήταν ο Αλέξης Παππάς στο φετινό Survivor για την Κατερίνα και τώρα, λίγο μετά την ένωση που θα έρθουν πολλά και διάφορα μεγάλα έπαθλα, λίγο καιρό πριν τον μεγάλο τελικό ο Αλέξης φεύγει και την αφήνει μόνη της.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως τα πρώτα 24ωρα μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά ήταν πολύ δύσκολα για την Κατερίνα. Όντως αθλήτρια, βέβαια, όπως είπα και παραπάνω ξέρει πολύ καλά να μπουστάρει και μόνη της τον εαυτό της και γνωρίζει πως αν αφήσει να φανούν τα συναισθήματά της αυτό είναι κάτι που θα την ρίξει περισσότερο οπότε, βαστάει γερά και είναι έτοιμη να φτάσει τελικό κι ας είναι μόνη γιατί αν απορείτε, όχι, δεν κάνει τόσο παρέα με την Ασημίνα όσο όλοι νομίζουν...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.