Ads Top

Survivor Spoiler 21/4: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία;


Διάσημοι ή Μαχητές; Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..

Με την ίσως πιο σημαντική και ανατρεπτική ανακοίνωση από τα χείλη του Γιώργου Λιανού ξεκινά η νέα εβδομάδα στο Survivor.


Κόκκινοι και Μπλε προσπαθούν πια να διαχειριστούν την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή και ακόμη δύο παικτών, όπως όλα δείχνουν.

Η εξαφάνιση δύο παικτών μέσα στο επεισόδιο της Πέμπτης (18/4) έχει προκαλέσει εύλογες απορίες και ο τρόπος διαχείρισης από την παραγωγή αποτελεί το μοναδικό ερώτημα. Πάντως γνωρίζουμε ήδη πότε θα «κόψουν» στον αέρα τον Παππά.



Μαχητές και Διάσημοι στον απόηχο των αποχωρήσεων θα πρέπει να μαζέψουν τα «κομμάτια» τους και να ανασυνταχθούν, συνεχίζοντας τις μάχες επιβίωσης, με νέα δεδομένα πια, αφού θα μπορύν να ματσάρουν ελεύθερα άντρες με γυναίκες.

Survivor 2024 spoiler 20/04: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Πρώτη ασυλία για τη νέα εβδομάδα και σας έχουμε το αρχικό spoiler για το τι μέλλει γενέσθαι στον Άγιο Δομίνικο. 



Όλα θέλουν πλέον τους Κόκκινους να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα επικράτησης, αφού η απουσία του Τζέιμς σαφώς και θα επηρεάσει σε μεγαλύτερο βαθμό τους Μπλε από όσο αυτή του Αλέξη Παππά τους Διάσημους. 

Αυτοί είναι λοιπόν που θα κάνουν το 1-0 και θα κοιτάξουν να αφήσουν μια και καλή πίσω τους την τραγική περασμένη εβδομάδα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.