Ads Top

Survivor Spoiler 13/4: Το πήραν απόφαση Χρύσα Χατζηγεωργίου και Ασημίνα Χατζηανδρέου


Το Survivor έρχεται αύριο (14/4) με την πιο λαμπερή του ημέρα, αυτή του πάρτι της ένωσης. 

Οι παίκτες θα πλυθούν, θα ντυθούν, θα... παρφουμαριστούν και θα γίνουν πανέμορφοι για την υπέροχη αυτή συνάντηση, με τον Σάκη Ρουβά μάλιστα να τους ξεσηκώνει με τις αγαπημένες επιτυχίες του και το κέφι που πάντα φέρνει στη σκηνή.

Όλα αυτά, βέβαια, δεν αναιρούν πως τα πράγματα παραμένουν δύσκολα στη ζωή... εκτός πάρτι.


Στην καθημερινότητα της παραλίας οι κακουχίες δε λείπουν και, μετά το ευχάριστο διάλειμμα που θα ζήσουν οι παίκτες, θα έχουν να αντιμετωπίσουν την ιδιαίτερη συνθήκη, ότι πρέπει άπαντες να συμβιώσουν μεταξύ τους, μετρώντας αντίστροφα προς την τελική φάση και το Άλσος Βεΐκου, όπου ένας θα καταφέρει να πάρει το έπαθλο του νικητή.

Για τα κορίτσια του ριάλιτι, δε, η κατάσταση έχει αρχίσει να γίνεται αρκετά δύσκολη. Δεν είναι μονάχα οι δυσκολίες της καλύβας και... η δίαιτα της καρύδας, που ακολουθούν, αλλά και το γεγονός, ότι τις τελευταίες εβδομάδες παίζουν επί της ουσίας μόνο αυτές για την επιβίωσή τους, με ορισμένες να δυσκολεύονται αρκετά να ανταπεξέλθουν αγωνιστικά, ερχόμενες στα όριά τους.

Survivor 2024 spoiler 13/04: Όσα θα ζητήσουν οι δύο παίκτριες από την παραγωγή



Η Χρύσα Χατζηγεωργίου έδειξε να πονά αρκετά στη μέση στην τελευταία μονομαχία, ενώ η Ασημίνα Χατζηανδρέου ταλαιπωρείται ακόμη από το πρόβλημά της στο χέρι, το οποίο κάνει φιλότιμες προσπάθειες να μην πονέσει ξανά σε βαθμό, που δε θα μπορεί να αγωνιστεί. 

Αμφότερες, λοιπόν, υποφέρουν αρκετά και θα εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να μιλήσουν στην παραγωγή, μόλις τελειώσει το πάρτι της ένωσης.



Όπως μαθαίνουμε, τα δύο κορίτσια θα πλησιάσουν την παραγωγή, ώστε να προειδοποιήσουν πως δε θα ανεχθούν άλλο αυτή την κατάσταση. 

Έχει φανεί, άλλωστε, ότι είναι καταπονημένες από τους μήνες παρουσίας τους στο ριάλιτι και θέλουν να ζητήσουν να βρεθεί τρόπος, ώστε να είναι βιώσιμη η παρουσία τους στον Άγιο Δομίνικο, διαφορετικά θα χρειαστεί να βρεθεί λύση, χωρίς να αποκλείεται μέχρι και η επιστροφή στην Ελλάδα, αν φτάσουν πέρα από τα όριά τους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.