Ads Top

Survivor Spoiler Αποχώρηση 11/4: Αυτή η παίκτρια φεύγει σήμερα


Η τελευταία εβδομάδα πριν την ένωση των ομάδων ολοκληρώνεται και μια παίκτρια δεν θα προλάβει το πάρτι. Ποια θα είναι αυτή;

Χτες είχαμε ακόμα μια ανατροπή στο Survivor 2024, καθώς παρότι οι Διάσημοι έδειχναν φαβορί για την επικράτηση σύμφωνα με τα αρχικά spoilers, οι Μαχητές ήταν αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν και μαζί να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο Survivor. 


H μόνη παίκτρια των μπλε που θα βρεθεί σε θέση να διεκδικήσει την παραμονή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ είναι η Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία έχει εκφράσει και την επιθυμία της να αποχωρήσει.

Απέναντί της θα βρει την Άιρα, την Δώρα Νικολή καθώς και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, που ήταν η τελευταία παίκτρια που βγήκε υποψήφια μετά το χθεσινό (10/04) συμβούλιο του νησιού. Ποια παίκτρια δεν θα τα καταφέρει; Ποια θα χάσει το πάρτι της ένωσης;



Survivor 2024 spoiler 11/04: Αυτό είναι το απόλυτο φαβορί για να αποχωρήσει

Πάμε λοιπόν στα σενάρια μας, καθώς ακόμα επιβεβαιωμένο spoiler δεν υπάρχει. Μεγάλο φαβορί για να εξασφαλίσει την παραμονή της στο Survivor 2024 είναι η Δώρα Νικολή, αφού δεν αντιμετωπίζει κανένα θέμα. 



Ούτε ψυχολογικό, ούτε αγωνιστικό. Από εκεί και πέρα ένα προβάδισμα έχει και η Άιρα καθώς οι άλλες δύο κοπέλες έχουν εκφράσει ανοικτά πως δεν θα τις χαλούσε να αποχωρήσουν.

Από την μια η Χρύσα Χατζηγεωργίου είχε εκφράσει την επιθυμία της να αποχωρήσει από την στιγμή που βγαίνει κάθε εβδομάδα υποψήφια και από την άλλη η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν αντέχει άλλο την κατάσταση με τον τραυματισμό της, γι' αυτό και ζήτησε από τους συμπαίκτες της να ψηφιστεί. 

Αυτή την στιγμή η Ασημίνα φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για αποχώρηση, που αν επιβεβαιωθεί στην ουσία θα είναι οικειοθελής καθώς η ίδια είναι τραυματίας και δεν αντέχει άλλο την όλη κατάσταση. 

Άλλωστε το πάρτι της ένωσης το έχει ξαναζήσει, δεν είναι μια εμπειρία που δεν έχει ζήσει, για να έχει ένα παραπάνω κίνητρο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.