Ads Top

Survivor Spoiler 10/4: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;


Διάσημοι ή Μαχητές; Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..
Αγώνας τέταρτης ασυλίας απόψε από όπου και θα προκύψει ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση που θα είναι γυναίκα! Ποια θα είναι αυτή; Τι αναφέρουν τα spoilers;

Χτες είδαμε μια εύκολη σχετικά επικράτηση για την μπλε ομάδα, κάτι που έφερε τους κόκκινους στη δύσκολη θέση να δώσουν ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. 


Και ενώ όλοι πίστευαν ότι θα δώσουν άνδρα, αφού οι επιλογές από τις γυναίκες είναι λίγες, τελικά το όνομα της Δώρα Νικολή ήταν αυτό που προέκυψε από την κάλπη προκαλώντας τεράστια έκπληξη! 

Παρότι οι επιλογές στους άνδρες ήταν αρκετές (Χριστόφορος Ταξίδης, Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Αλέξης Παππάς) οι Διάσημοι επέλεξαν τελικά πάλι γυναίκα. 



Η Δώρα Νικολή βγήκε από την ψηφοφορία και έτσι ανάγκασαν και τους μπλε να ψηφίσουν καθώς αυτόματα ο Θοδωρής Τουρκογέωργος που ήταν υποψήφιος πήρε ασυλία και έπρεπε να βγει ξανά γυναίκα. 

Όπως ήταν αναμεμένο από την κάλπη βγήκε το όνομα της Χρύσας Χατζηγεωργίου και έτσι αύριο (11/04) πάμε σε γυναικεία μονομαχία για την τελευταία αποχώρηση πριν το πάρτι της ένωσης.



Διάσημοι και Μαχητές λοιπόν μπαίνουν στον στίβο μάχης ώστε να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο Survivor με τα πράγματα να είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα αφού οι υποψηφιότητες είναι μετρημένες στο γυναικείο φύλο.

Survivor 2024 spoiler 10/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία

Ποια είναι η ομάδα που έχει το προβάδισμα για την 4η ασυλία της εβδομάδας; 

Όπως αναφέρουν οι αρχικές πηγές μας οι κόκκινοι απόψε κάνουν το 2-2 και πάμε σε μεγάλη μάχη οι γυναίκες, βάζοντας δύσκολα στους μπλε, με τις λύσεις για υποψηφιότητες να είναι λίγες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.