Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 28/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Διάσημοι ή Μαχητές; Ποιοι κερδίζουν τελικά την πρώτη ασυλία;

Νέα εβδομάδα, νέος γύρος ασυλιών και με νέα δεδομένα…

Η παραγωγή έκανε την κίνηση που αναμενόταν, εδώ που τα λέμε, για να προσφέρει ανάσες στους Κόκκινους, επιτρέποντας τα μικτά ματσαρίσματα και στα αγωνίσματα για τις ασυλίες.


Είχε προηγηθεί το μικτό παιχνίδι για την αποφυγή της αποχώρησης, τώρα διευρύνεται αυτή η «προσφορά» από την πλευρά της παραγωγής και στα αγωνίσματα για τις ασυλίες και τα έπαθλα.

Θα έχει αποτέλεσμα αυτή η νέα αλλαγή; Σίγουρα, ναι και θα αυξήσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον, αφού μετά και την αποχώρηση του Περπατάρη, οι Κόκκινοι έχουν αποδυναμωθεί ακόμα περισσότερο.



Επίσης, μην ξεχνάμε ότι πολλά κορίτσια αντιμετωπίζουν συχνά τραυματισμούς, απόψε θα δούμε και πάλι τη Δώρα να χτυπά το κεφάλι της, μένει να διαπιστωθεί αν θα τη θέσει εκτός μάχης αυτό το χτύπημα, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αυχένα της.

Η Ασημίνα προέρχεται από τη μακροχρόνια απουσία της, η Αναστασία και η Χρύσα έχουν συχνά τα δικά τους ζητήματα τραυματισμών, οπότε μένει από τη μία πλευρά η Δαλάκα και από την άλλη η Σταυρούλα, που έχουν και τη δική τους προσωπική κόντρα, να αποτελούν το… φόβητρο για τους άντρες των δύο ομάδων, τους οποίους είναι ικανότατες να νικήσουν.



Πρώτη ασυλία, λοιπόν, απόψε και βγαίνει λευκός καπνός από τον Άγιο Δομίνικο.

Η ομάδα που θα δούμε απόψε να κάνει το 1-0 και να ξεκινά με το δεξί την εβδομάδα, είναι οι Μπλε.

Οι Κόκκινοι, εκτός απροόπτου, πηγαίνουν ξανά στο Συμβούλιο του Νησιού, για να αναδείξουν υποψήφιο για αποχώρηση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.