Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 24/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει την τέταρτη ασυλία


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Διάσημοι ή Μαχητές; Ποιοι κερδίζουν τελικά την 4η ασυλία;

Τέταρτος αγώνας ασυλίας απόψε το βράδυ στο Survivor. Τα παιχνίδια είναι πλέον οριακά. Ποια ομάδα θα κερδίσει την 3η ασυλία στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;


Διάσημοι ή Μαχητές; Έχουμε το οριστικό Survivor spoiler.

Το συνολικό σκορ είναι στο 16-11 για τους Μαχητές. Καιρό είχαν να ξεφύγουν τόσο πολύ στο σκορ η μπλε ομάδα. Σερί οι κερδισμένες ασυλίες είναι η αλήθεια. Πολύ καλύτερη αγωνιστικά η μπλε ομάδα την 16η εβδομάδα στο Survivor 2024.

Όσο η Σταυρούλα είναι η μόνη γυναίκα που παίζει από τους Μαχητές, τόσο οι μπλε θα κερδίζουν. Με άλλα λόγια, η Χρύσα είναι εκτός και είναι κέρδος αυτό. Από την άλλη μεριά, η Ασημίνα είναι εκτός επίσης. Αλλά πλέον τα παιχνίδια όπως βλέπουμε στο trailer κρύβουν οριακές καταστάσεις και νεύρα ανάμεσα στους παίκτες. Πολλά νεύρα.



Τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έως τώρα, όλοι από την κόκκινη ομάδα. Θα μπορέσουν να το αλλάξουν αυτό οι Διάσημοι; Μήπως θα πάρουν και 4ο πόντο εν όψει του μεγάλου επάθλου οι μπλε;

Survivor spoiler 24-4: Αυτοί παίρνουν την 3η ασυλία!
Οι Διάσημοι θέλουν να αντιδράσουν απεγνωσμένα. Η Κατερίνα Δαλάκα το έχει πάρει προσωπικά είναι η αλήθεια. Πολλές οι διαδοχικές οι ήττες που έχει, ειδικά σε κρίσιμους πόντους. Αυτό έχει επηρεάσει όλη την κόκκινη ομάδα.



Οι Μαχητές κερδίζουν διαδοχικά παιχνίδια, αλλά έκαναν ένα λάθος. Με άλλα λόγια, δεν έπρεπε να μπουν στη διαδικασία αντιπαράθεσης. Διότι, το μυαλό του Φάνη και της Σταυρούλας… χάλασε από τις κουβέντες.

Θα τους επηρεάσει και θα χάσουν την ασυλία απόψε οι μπλε;

ΝΑΙ…

Οι Διάσημοι κερδίζουν και την 4η ασυλία της 16ης εβδομάδας στο Survivor. Το σκορ θα πάει στο 16-12 υπέρ των μπλε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.