Ads Top

Survivor 2024 - Ευγενία Μπόρλα: Αυτόν θέλει νικητή η Ευγενία


Το αποκάλυψε - Δεν είναι αυτός που θα περίμεναν όλοι, ποιον θέλει νικητή

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Ευγενία Μπόρλα. Η πρώην παίκτρια του Survivor σχολίασε τις δηλώσεις της Ιωάννας Τζαβέλα, που μόλις αποχώρησε, ενώ άφησε αιχμές για την στρατηγική των Κόκκινων και δήλωσε τις προτιμήσεις της για τον τελικό.


«Η Ιωάννα ήταν λίγο διπλωματική. Πιστεύω ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Στην αρχή, όταν είπε ότι είχαν στρατηγική στην 1η ασυλία, μπορεί να είχαν στο μυαλό τους να διώξουν κάποια άλλη παίκτρια, ίσως και από την Κόκκινη ομάδα. Μπορεί να ήθελαν και να αγχώσουν τους Μπλε. Μετά, όταν κλείδωσε η γυναικεία μονομαχία, προσωπικά την είδα λίγο στα χαμένα. Κάπου χανόταν η σκέψη της», είπε αρχικά η Ευγενία Μπόρλα.

Πώς σχολίασε τη στάση του Τζέιμς στο Survivor



Η πρώην παίκτρια του Survivor συμπλήρωσε: «Είμαι ουδέτερη για τον Τζέιμς, θα του έλεγα “Καλημέρα”, ως εκεί. Δεν είναι ότι δεν θα του μιλήσω ή θα πω ότι τον μισώ, προσωπικά δεν μου έχει κάνει κάτι τρομερό. Είναι λίγο εριστικό απέναντι σε κάποιους, αλλά ενδεχομένως και οι άλλοι είναι απέναντί του. Είναι δούναι και λαβείν».

«Σίγουρα θα έβλεπα την Κατερίνα στον τελικό, θα ήθελα τον Σταμάτη. Είναι παρεξηγημένος άνθρωπος, τον αγαπώ πολύ. Είναι ειλικρινής, αλλά επειδή είναι έντονος χαρακτήρας, χάνει το δίκιο του. Του είχα πει να χαλαρώσει λίγο γιατί δεν θα βγει έτσι το παιχνίδι», κατέληξε η Ευγενία Μπόρλα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.