Ads Top

Αποκάλυψη Μπαρτζώκα για Πετρούσεβ!


Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Φίλιπ Πετρούσεβ στο γόνατο ήταν καθαρές, αφού έδειξαν ότι απέφυγε κάποιον σοβαρό τραυματισμό. 

Δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση για προληπτικούς λόγους ο Σέρβος, αμφίβολος για το Game 2 με την Μπαρτσελόνα (26/4, 22:00, Novasports Prime)


Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό από το μέτωπο του Φίλιπ Πετρούσεβ. Όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του, η μαγνητική που υποβλήθηκε ο Σέρβος ψηλός στο δεξιό γόνατο ήταν καθαρή, δεν έδειξε δηλαδή κάποιο πρόβλημα σε σύνδεσμο ή οστό, με την συμμετοχή του για το Game 2 με την Μπαρτσελόνα (26/4, 22:00, Novasports Prime) να θεωρείται πάντως αμφίβολη.

"Η μαγνητική ήταν καθαρή. Δεν θα κάνει προπόνηση σήμερα (25/4), αλλά δεν έχει συνδεσμικό πρόβλημα ή κάποιο κάταγμα. Θα δούμε αν θα παίξει αύριο (26/4)" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του Πετρούσεβ, ο οποίος τραυματίστηκε στο φινάλε του Game 1 με την Μπαρτσελόνα.



Υπενθυμίζεται ότι ο Πετρούσεβ ήταν εκ των κορυφαίων στην νίκη του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, έχοντας 12 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 16 λεπτά συμμετοχής.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.