Ads Top

Νέα ενημέρωση για Ουόκαπ και Παπανικολάου στον Ολυμπιακό!


Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού σήμανε συναγερμός με την κατάσταση των Τόμας Ουόκαπ και Κώστα Παπανικολάου, όμως αμφότεροι αναμένεται να ταξιδέψουν στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς των playoffs της Euroleague κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Σε ρυθμούς playoffs της Euroleague κινείται ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετράει αντίστροφα για το ταξίδι στη Βαρκελώνη, ενόψει των δύο πρώτων αγώνων της σειράς κόντρα στην Μπαρτσελόνα. 


Οι Πειραιώτες έχουν μειονέκτημα έδρας, έχοντας τερματίσει στην 5η θέση της κατάταξης, όμως σε όλη τη διάρκεια της σεζόν έχουν δείξει πως έχουν τον τρόπο να κερδίζουν μακριά από το ΣΕΦ.

Τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς θα διεξαχθούν στο Palau Blaugrana της Βαρκελώνης, την ώρα που ο Γιώργος Μπαρτζώκας «πονοκεφαλιάζει» για την κατάσταση των Τόμας Ουόκαπ και Κώστα Παπανικολάου. Αμφότεροι δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας, δημιουργώντας ανησυχία στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας.



Παρ' όλα αυτά, τόσο ο Ουόκαπ, όσο και ο Παπανικολάου θα ταξιδέψουν κανονικά στη Βαρκελώνη για τα παιχνίδια με την ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου. 

Ο πρώτος ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη μέση, ένα πρόβλημα που τον ακολουθούσε εδώ και αρκετό καιρό. 

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, στην Κρήτη, κυκλοφορούσε με ζώνη, προκειμένου να κρατήσει τη μέση του σταθερή και να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.



Όσον αφορά τον αρχηγό του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του και θα μπει στο αεροπλάνο με την υπόλοιπη ομάδα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον υπολογίζει στο 100% για τις δύο αναμετρήσεις της Βαρκελώνης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.