Ads Top

«Κλείδωσαν» δύο μεταγραφές στον Ολυμπιακό - Ζήτησε να επιστρέψει ο Μπακαμπού!


Οι "γέφυρες" από τον 33χρονο φορ στο Λιμάνι, η... φόρμουλα για να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα και η δεύτερη δυσκολότερη επιστροφή...

Σε γνώριμα μονοπάτια, και άρα κάπως πιο σίγουρα, φαίνεται ότι θέλει να κινηθεί το προσεχές καλοκαίρι ο Ολυμπιακός, ώστε να ελαχιστοποιήσει τα περιθώρια λάθους στην επιλογή των ποδοσφαιριστών.


Αυτή είναι μια γενική κατεύθυνση που "βγαίνει" από το ρεπορτάζ που μάς μεταφέρθηκε, αν και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι βρίσκεται στη συνέχεια.

Δηλαδή τι σημαίνει, πώς μεταφράζεται αυτό το "γνώριμα μονοπάτια", καθώς για έναν μεγάλο αθλητικό οργανισμό όπως είναι ο Ολυμπιακός πολλά μονοπάτια μπορεί να είναι γνώριμα.! Για παράδειγμα το να εξετάσει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τη Γαλλία, που παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια είχε βρει πολλούς και αξιόλογους παίκτες. Αλλά δεν είναι αυτό!



Ψάχνοντας λίγο παραπάνω, μάθαμε ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μέχρι πέρσι έπαιζαν στο Λιμάνι και δεν έχουν κόψει γέφυρες επικοινωνίας με τους Πειραιώτες - Το αντίθετο, μπαίνοντας στο τελευταίο κομμάτι τής σεζόν προσπαθούν να αποκτήσουν καλύτερη επαφή με τα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ.
Φυσικά υπάρχουν παίκτες που δεν πρόκειται να τους δούμε ξανά με την ερυθρόλευκη φανέλα, όπως ο Κούντε (που τυπικά είναι δανεικός στον Ατρόμητο) και ο Λοβέρα, υπάρχουν εκείνοι που θα επιστρέψουν έτσι κι αλλιώς, όπως ο Μπιέλ και ο Χόλσγκροουβ, αλλά είναι και εκείνοι που έφυγαν αλλά δεν έπιασαν εκεί που πήγαν. Και ψάχνονται για να ξανάρθουν, έστω με τη μορφή δανεισμού.



Τυπικά, δηλαδή, πρόκειται για έναν + έναν, αν και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τους δούμε και τους δύο ξανά στο Λιμάνι. Το έναν από τους δύο όμως; Γιατί πρόσφατα σε άνθρωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον του Ολυμπιακού, ο Σεντρίκ Μπακαμπού έλεγε πόσο λάθος έκανε με την καριέρα του περασμένο καλοκαίρι που έφυγε για την Αλ Νασρ του Κατάρ, πήγε τελικά στη Γαλατασαράι, για να δώσει 5 εκατ. ευρώ η Μπέτις στο φινάλε των χειμερινών μεταγραφών και να τον αποκτήσει.

Η ισπανική ομάδα έκανε ο,τι μπορούσε εκείνο το διάστημα για να ενισχυθεί, ο Μπακαμπού είχε θητεία στη La Liga με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ, αλλά η μεταγραφή δεν τους βγήκε. Έχει μόλις δύο συμμετοχές και 69 αγωνιστικά λεπτά, αναπολώντας τις ημέρες στο Λιμάνι! Μπορεί να υπάρξει τέτοια προοπτική; Αν ο Ολυμπιακός πληρώσει το συμβόλαιό του για τη σεζόν 2024/25, γιατί όχι; Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, βέβαια, αλλά πίσω από όλα φαίνεται ότι υπάρχει η επιθυμία του ίδιου του παίκτη. Κι αυτό μετράει πολύ.

Ποιος άλλος προσπάθησε να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με τον Ολυμπιακό; Ο Όλγεκ Ρέαμπτσιουκ! Ο Μολδαβός αποκτήθηκε με 6 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι αλλά μέχρι στιγμής έχει όλες κι όλες 17 συμμετοχές και, μάλιστα, χωρίς να είναι σε όλες βασικός. Η Σπαρτάκ Μόσχας έχει κάνει γνωστό στην αγορά ότι ο παίκτης είναι προς παραχώρηση, είτε με μεταγραφή (ζητώντας κι αυτή όμως 5+ εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του!) είτε για δανεισμό προκειμένου να παίξει κάπου και να προκύψει, ίσως, έτσι ενδιαφέρον.

Ο Ολυμπιακός, βέβαια, έχει τον Ορτέγκα αριστερό μπακ (συν τον Ρίτσαρντς που κανείς δεν ξέρει αν θα συνεχίσει ή όχι) αλλά ο Αργεντινός δεν έβγαλε και μάτια φέτος, με αποτέλεσμα να υπάρχει προβληματισμός και σκέψεις για να αποκτηθεί ένας ακόμα αριστερός μπακ. Μπορεί αυτός να είναι ο Ρέαμπτσιουκ, με τη μορφή δανεισμού; Δύσκολο θα πούμε εμείς, γιατί στη Ρωσία ο Μολδαβός έχει τεράστιο συμβόλαιο και δεν θέλει να ρίξει το κασέ του. Εκτός κι αν πληρωθεί μισό-μισό από τη Σπαρτάκ και τη νέα του ομάδα...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.