Ads Top

Μόλις «έσκασε» από Σερβία: Πόσους οπαδούς θα έχει η Μακάμπι με Παναθηναϊκό!


Τι απόφαση πάρθηκε τελικά..

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal οι Αρχές της Σερβίας άναψαν το πράσινο φως ώστε η Μακάμπι να έχει 1000 οπαδούς στο πλευρό της στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Με 1000 οπαδούς στο πλευρό της αναμένεται να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό η Μακάμπι τελ Αβίβ στο Βελιγράδι.


Η ομάδα του Ισραήλ πιέζει τόσο την Ευρωλίγκα, όσο και τις Αρχές στο Βελιγράδι προκειμένου να μπορέσει να έχει στο γήπεδο περισσότερους από 300 οπαδούς, όπως της είχε επιτραπεί για λόγους ασφαλείας και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal οι Ισραηλινοί θα καταφέρουν να φτάσουν τον αριθμό των θεατών στους 1000, αφού οι Σέρβοι που έχουν και τον τελευταίο λόγο, συμφώνησαν σε αυτό.



Η σειρά κόντρα στην ελληνική ομάδα ξεκίνησε με break και έγινε επεισοδιακή. Το κλίμα είναι ήδη τεταμένο και μέσα σε όλον αυτό τον κακό χαμό, οι Ισραηλινοί προσπαθούν να αυξήσουν τον αριθμό των θεατών και όπως ακούγεται πήραν το «ok» από τους Σέρβους.

Έτσι, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι όσοι φίλοι της Μακάμπι ταξίδεψαν για το Βελιγράδι, θα βρεθούν και στο γήπεδο ώστε να στηρίξουν την ομάδα τους.



Από το πρωί της Δευτέρας η πρωτεύουσα της Σερβίας έχει ντυθεί στα «κίτρινα». Οι οπαδοί της ομάδας του Κάτας υποδέχθηκαν την αποστολή με συνθήματα και αναμένεται να κάνουν ζεστή ατμόσφαιρα στο γήπεδο προκειμένου να σπρώξουν την ομάδα τους στο 2-1.

Φυσικά, ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει φέτος ότι δεν... μασάει από έδρες, αφού έχει πάρει διπλά σε αναμετρήσεις όπως με τη Ρεάλ και τη Μονακό, ομάδες που τερμάτισαν με πλεονέκτημα στην regular season.

Ειμαστε εν αναμονή λοιπόν για τις επίσημες ανακοινώσεις για τον αριθμό των θεατών που θα βρεθούν στο γήπεδο, αν και όπως σας γράψαμε και παραπάνω, μάλλον το αίτημα της Μακάμπι έχει γίνει αποδεκτό...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.