Ads Top

Για το μπαμ της χρονιάς: Αυτός είναι ο πασίγνωστος τραγουδιστής που θέλει ο Κασσελάκης στον ΣΥΡΙΖΑ


Αν το κάνει για τις ευρωεκλογές, αλλάζουν πολλά…

Στο… φουλ δουλεύουν οι κομματικές μηχανές στον ΣΥΡΙΖΑ για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές.

Εκτός από τους 203 που ρίχνονται στη μάχη για μια θέση από τις 42 του ψηφοδελτίου ανακοινώνονται και νέα πρόσωπα από τη νεολαία και το ενδιαφέρον τώρα εστιάζεται στους 5 εκλεκτούς που θα επιλέξει ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοδεία τους την Κρήτη έχει μαζί του και τους υποψήφιους των προκριματικών εκλογών, οι οποίοι σε κάθε ομιλία του απευθύνουν χαιρετισμό για να τους γνωρίσει ο κόσμος στην περιφέρειά τους.

Ανάμεσά τους είναι στελέχη του κόμματος, επώνυμοι της δημόσιας ζωής αλλά και παντελώς άγνωστα πρόσωπα.



Δίπλα στον Κώστα Αρβανίτη και την Έλενα Κουντουρά οι οποίοι δεν θα δοκιμαστούν ως εν ενεργεία ευρωβουλευτές, αλλά και στους Δώρα Αυγέρη, Γιώργο Τσίπρα, Ευάγγελο Αντώναρο, Νίκο Φαραντούρη, Ολυμπία Τεληγιωρίδου, Παναγιώτη Κουρουμπλή και Άννα Βαγενά, θα βρεθούν και πρόσωπα με μικρή αναφορά στο ΣΥΡΙΖΑ με όρους ιστορικότητας.

Βέβαια μεγάλο ρόλο να παίξουν και πρόσωπα που έχουν συνδεθεί με κινηματικές αναφορές. Όπως η αθλήτρια Σοφία Μπεκατώρου η οποία προωτοστάτησε και ανέδειξε το κίνημα του #MeToo στη χώρα μας, ιδιαίτερα σε μια φάση που η γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους κινητοποιεί ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις.



Ο πασίγνωστος τραγουδιστής

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται πως έχει κάνει πολλές κινήσεις το προηγούμενο διάστημα. Με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά ο οποίος προαλειφόταν για υποψήφιος στο Δήμο της Αθήνας ο Στέφανος Κασσελάκης κατάφερε να έρθει κοντά. Δεν έγινε όμως το ίδιο με το γνωστό τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό στον οποίο σύμφωνα με έντονη φημολογία πρότεινε να είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Μένει να δούμε αν θα πει ο τραγουδιστής το… μεγάλο ναι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.