Ads Top

Μαρία Αντωνά: Δεν ξενοίκιασαν το σπίτι που έμενε με Σοϊλέδη - Ποιος της κρατάει συντροφιά μετά τον χωρισμό


Χωριστούς δρόμους επέλεξαν να τραβήξουν ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά μετά από έξι χρόνια σχέσης και τα σχέδια γάμου και κοινής ζωής που έκαναν και μάλιστα τα είχαν μοιραστεί δημόσια με τον κόσμο.

Το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού επιβεβαιώνει τον χωρισμό. Ο ποδοσφαιριστής από τη μεριά του ζητάει από τα μέσα να είναι διακριτικά μαζί του και η ραδιοφωνική παραγωγός από την άλλη δεν επιθυμεί να αναφερθεί στην εξέλιξη που αφορά στην προσωπική της ζωή.


Η Μαρία Αντωνά παραμένει στο σπίτι που νοίκιαζε με τον Άρη Σοϊλέδη

Όσο για το μέλλον της Αντωνά και του Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό δε γνωρίζουμε πολλά για την ώρα. Μέχρι πρότινος οι δύο έμεναν μαζί σε διαμέρισμα στη Γλυφάδα, στο οποίο εξακολουθεί να μένει η Μαρία Αντωνά παρά τις φήμες που ήθελαν να το έχουν ξενοικιάσει.

Την Τετάρτη 10/4 η ίδια έκανε ένα insta story από το σαλόνι της και στη συνέχεια έκανε βραδινή έξοδο με καλούς της φίλους. Στο τέλος της βραδιάς, η Μαρία Αντωνά επέστρεψε σπίτι της - δημοσιεύοντας στο instagram μια φωτογραφία με το γατάκι της.






Από την άλλη, ο Άρης Σοϊλέδης την ίδια ημέρα έκανε την παρακάτω ανάρτηση από έξοδό του σε καφέ στην Αργυρούπολη, όσο η Μαρία Αντωνά ήταν σε μαγαζί στην Ακρόπολη.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.