Ads Top

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69


Η Μπαρτσελόνα ήταν ανώτερη στο Game 2, νίκησε τον Ολυμπιακό με 77-69 και ισοφάρισε στο 1-1 τη σειρά των προημιτελικών της EuroLeague. Τεράστιο ματς

Δύο βράδια μετά από το επικό πρώτο ματς της σειράς, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός έδωσαν την Παρασκευή (26/4) ακόμα μία εκπληκτική μάχη στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Αυτή τη φορά χαμογέλασαν οι Καταλανοί, που επικράτησαν με 77-69 για να ισοφαρίσουν στο 1-1 πριν οι δύο ομάδες δώσουν ραντεβού για δύο ακόμη πιο καυτά ντέρμπι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.


Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς ήταν οι τρεις που ξεχώρισαν, το βράδυ που δεν μπηκαν τα σουτ, το βράδυ που η άμυνα της Μπαρτσελόνα ήταν ακραία επιθετική, το βράδυ που οι Πειραιώτες δεν ενθουσίασαν, αλλά ακόμη κι έτσι έδειξαν ότι μπορούσαν να γράψουν το 2-0. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα του Μπαρτζώκα έκανε 19 λάθη, με τους πόντους από τα λάθη του αντιπάλου να είναι 25-5 και να κρίνουν την αναμέτρηση.

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ ήταν ο κορυφαίος της Μπαρτσελόνα, που έπαιξε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά έβγαλε τόνους ενέργειας, έπαιξε με εκπληκτικό φιζικάλιτι και πήρε δίκαια το αποτέλεσμα με τον Άλεξ Αμπρίνες να έχει καταλυτικό ρόλο με μεγάλα σουτ. Οι Καταλανοί πήραν τα σουτ που τους έδωσε ο Ολυμπιακός από την περιφέρεια, τα έβαλαν και έμειναν ζωντανοί.



Αποτελέσματα και πρόγραμμα σειράς

Game 1: Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 75-77
Game 2: Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69
Game 3: Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 30/4 στις 21:30
Game 4: Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 2/5 στις 19:45 (αν χρειαστεί)
Game 5: Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 8/5 (αν χρειαστεί)

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.