Ads Top

Φίλιππος Μιχόπουλος: 10 πράγματα που δεν ήξερες για τον πρώην σύζυγο της Αθηνάς Οικονομάκου


Όλα όσα δεν ξέρετε για τον πρώην σύζυγο της Αθηνάς Οικονομάκου - Η τεράστια περιουσία και η πολυτελής ζωή του επιχειρηματία

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος προκάλεσαν «κρότο» με την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, μετά από έξι χρόνια γάμου και δύο παιδιά, παίρνοντας την απόφαση να πάρουν χωριστούς δρόμους.


Στις 6 Οκτωβρίου του 2018 ενώθηκαν με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο, στην παραλία του Ορνού. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη και ο Μιχάλης Νέζης, οι οποίοι ήταν και οι μάρτυρες στον πολιτικό τους γάμο.

Το τελευταίο διάστημα έκαναν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, παρόλο που ηθοποιός πριν μερικούς μήνες μπροστά στην κάμερα είχε διαψεύσει μερικές φήμες που είχαν βγει περί κρίσης και χωρισμού.



Όπως και να έχει έχοντας πάρει πλέον την απόφαση να χωρίσουν, Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν ως κύρια προτεραιότητα τους τα δυο παιδιά τους, τα οποία και λατρεύουν. Άλλωστε, πάντα κρατούσαν χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας παρά την αναγνωρισιμότητα της ηθοποιού.

Ποιος είναι όμως ο πρώην πλέον σύζυγός της Αθηνάς Οικονομάκου, Φίλιππος Μιχόπουλος;




Ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες στη χώρα. Σε ηλικία 41 ετών και έχοντας σπουδάσει ξενοδοχειακά στο Παρίσι, διαθέτει με τον αδερφό του Ιάσονα, δυο μεγάλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα στην Μύκονο και ένα στην Σαντορίνη με την ονομασία Kyvotos.

O επιχειρηματίας ωστόσο, δραστηριοποιείται περισσότερο σε αυτό της Σαντορίνης, όπου με την Αθηνά Οικονομάκου και τα παιδιά τους περνούσαν εκεί μεγάλο διάστημα των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος επίσης, όπως βλέπει κανείς από τα social media είναι και λάτρης τόσο των χλιδάτων ταξιδιών όσο και των σπορ! Τα παιδιά του ωστόσο είναι πάντα κύρια προτεραιότητα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.