Ads Top

Δίκη Πισπιρίγκου | Η πρώτη αντίδραση Μάνου Δασκαλάκη μετά την καταδίκη Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης τους (vid)


Δείτε τι έκανε όταν αποχώρησε

Χωρίς να κάνει καμία δήλωση αποχώρησε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης, αφού πρώτα άκουσε την καταδίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης τους.




Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχη τη Ρούλα Πισπιρίγκου και της επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχη την 35χρονη, για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία σε βάρος της 9χρονης κόρης της.



Στα πίσω έδρανα της δικαστικής αίθουσας, που ήταν κατάμεστη από νωρίς το πρωί, βρισκόταν ο Μάνος Δασκαλάκης μαζί με τον πατέρα του.

Κατά την αποχώρησή του, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο ίδιος δε θέλησε να κάνει καμία δήλωση και δεν είπε ούτε κουβέντα, παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Αλέξης Κούγιας: «Τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο η ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου»



Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στις κάμερες εκπομπών για την απόφαση του δικαστηρίου αναφορικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου την οποία εκπροσώπησε.

Είναι ένοχη για την κατ’ εξακολούθηση πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και την απόπειρα ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εξέφρασε πως εξεπλάγην από την απόφαση καθώς ήταν πεπεισμένος για την αθωώτητα της γυναίκας, παρόλα αυτά σέβεται το αποτελέσμα της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

«Κατά τη γνώμη μας η κατηγορούμενη είναι αθώα και με τη σύμφωνη γνώμη της κατηγορούμενης δεν θα ζητήσουμε ελαφρυντικά», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Μάλιστα, σχολίασε πως πρόκειται για ένα δικαστικό σκάνδαλο: «Είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ την απόφαση του δικαστηρίου και το τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο η ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου»

Στη συνέχεια είπε:«Είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ την απόφαση του δικαστηρίου και το τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο, την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου». Πρόσθεσε πως το δικαστήριο διέκοψε για να προτείνει η εισαγγελεας την ποινή της κατηγορουμένης.

Στο τέλος, τόνισε πως θα προχωρήσει σε έφεση και πως είναι σεβαστή η δικαιοσύνη αλλά ακόμη πιο σεβαστά τα δικαιώματα της κατηγορουμένης.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.