Ads Top

Νέα «γκάφα» από ΣΚΑΪ: Το trailer «δείχνει» τον νικητή της πρώτης ασυλίας (vid)


Νέα γκάφα από την παραγωγή - Δείτε ποιοι κερδίζουν, αποκαλύπτεται στο νέο trailer για το επεισόδιο της Κυριακής (3/3)

Ένα επεισόδιο για γερά νεύρα θα έχουμε την Κυριακή στο Survivor, όπου θα δούμε την Μπλε ομάδα να έχει… σπάσει στα δύο.




Συγκεκριμένα, εξ’αρχής έχουμε μία πολύ σοβαρή συζήτηση ανάμεσα στους παίκτες των Μαχητών, που αναφέρονται στη Χρύσα που έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί.

Ενώ δε μένουν εκεί τα πράγματα, αφού η Μαριλίνα έχει αποφασίσει να κατηγορήσει τον Τζέιμς, λέγοντας ότι έχει δημιουργήσει δύο ομάδες, πετάει τις φιτιλιές του και κάνει πραγματικό χαμό.



Φαίνεται λοιπόν, όπως βλέπουμε και στο trailer που έδωσε ο ΣΚΑΪ στη δημοσιότητα, ότι οι Μπλε είναι σε πολύ κρίσιμο σημείο κάτι που μπορεί να φέρει αναταράξεις στην ομάδα, αν ειδικά έρθουν ήττες στις ασυλίες που αρχίζουν την Κυριακή.

Μήπως μάλιστα το trailer μας δείχνει τον νικητή, με την κατάσταση που επικρατεί να είναι πολύ… βαριά στους Μπλε;



Survivor trailer 3/3: Ποιος θα πάρει την πρώτη ασυλία;

Οι δύο ομάδες, βάζοντας στην άκρη όλες τις διαφορές τους, πρέπει να μπουν σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης για να παλέψουν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Η μάχη θα είναι πολύ σκληρή και οι Κόκκινοι πρέπει να επανέλθουν, μετά την καταστροφή εβδομάδα που είχαν, που τους έφερε τρεις σερί ήττες.

Οι Μπλε δεν είναι καλά εσωτερικά, αλλά πρέπει να δώσουν το 100% αν θέλουν να κρατήσουν την ομάδα τους σταθερή και χωρίς απώλειες.

Φυσικά μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι νέες προσθήκες που θα έχουμε στο ριάλιτι επιβίωσης, με παίκτες να μπαίνουν και να φέρνουν τα πάνω-κάτω.

Εμείς ήδη σας έχουμε αποκαλύψει το ποια ομάδα είναι αυτή που έχει ισχυρό προβάδισμα για να πάρει την πρώτη ασυλία, που πάντα δίνει μία ξεκάθαρη ώθηση.

Survivor trailer 3/3: Νέα επίθεση στο συμβούλιο του νησιού!

Μετά τον αγώνα ασυλίας, οι δύο ομάδες πηγαίνουν στο συμβούλιο του νησιού εκεί που ο Τζέιμς Καφετζής δέχεται ακόμα μία επίθεση.

Και ο Σταμάτης από τη μεριά του τον κατηγορεί και αναφέρει ότι έχει φτιάξει άλλη μία ομάδα μέσα στους Μπλε και απλά οι υπόλοιποι έχουν… ξεμείνει.

Αυτό φαίνεται από τις αντιδράσεις ότι δεν αρέσει σε πολλούς και θα σηκώσει νέα συζήτηση ανάμεσα στους παίκτης.

Υπομονή μέχρι το βράδυ της Κυριακής για όλες τις λεπτομέρειες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.