Ads Top

Νέο χάος στο Survivor: Κίνδυνος αποβολής του Τζέιμς Καφετζή από το παιχνίδι!


Ποια είναι η πραγματική αλήθεια για την απουσία του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor 2024;
Πολλά γράφτηκαν, ακόμα περισσότερα ακούστηκαν για την απουσία του Τζέιμς Καφετζή από ένα συμβούλιο του νησιού. 




Την φωτιά άναψε ο Τριαντάφυλλος με post του, αποκαλύποντας την απουσία του Τζέιμς, λίγες μέρες πριν προβληθεί το επεισόδιο στην τηλεόραση. Ο Ντάφυ είχε αποκαλύψει μάλιστα πως ο φίλος του ήταν στο ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο και έπινε ποτάρες. Ποια είναι όμως η αλήθεια.

Πολλά γράφτηκαν για την περίπτωση του Τζέιμς Καφετζή. Αλλά τώρα έρχεται η μεγάλη ανατροπή καθώς φαίνεται πως ο Τζέιμς δεν απουσίασε για δικούς τους προσωπικούς λόγους, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο που απουσίαζε ο Τζέιμς, αλλά σαν τιμωρία και καμπανάκι από την παραγωγή.



Αυτή ήταν η παράβαση που έκανε ο Τζέιμς Καφετζή


Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί ο Τζέιμς Καφετζής βρέθηκε μια ανάσα από την αποβολή του από το Survivor 2024, αφού είχε παραβιάσει έναν πολύ βασικό κανόνα, ανάλογο με εκείνο που αποβλήθηκαν παίκτες στο περσινό Survivor, όπως για παράδειγμα η Αφροδίτη Σκαφιδά.



Έχει βουήξει το internet πως στον σάκο του Τζέιμς Καφετζή βρήκε η παραγωγή σημαντική ποσότητα ρυζιού που είναι άγνωστο από που την είχε προμηθευτεί. Γι' αυτό τον λόγο φαίνεται πως ο Τζέιμς Καφετζής βρέθηκε εκτός Survivor. Η παραγωγή το εντόπισε την παρανομία του και τον πέταξε για λίγο εκτός Survivor. Εκεί έγιναν οι απαραίτητες παρατηρήσεις και ο Τζέιμς Καφετζής επέστρεψε στο Survivor.

Τώρα θα μας πείτε τι θα γινόταν αν στην θέση του Τζέιμς Καφετζή ήταν άλλος παίκτης; Το πιο πιθανό να είναι αποβληθεί αλλά βλέπετε η περίπτωση του Ροδίτη είναι ιδιαίτερη, διότι ο ίδιος μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν στα δικαστήρια με την παραγωγή και τον Ατζούν Ιλιτζαλί και σίγουρα δεν θα ήθελε καμία από τις δύο πλευρές να καταλήξουν ξανά εκεί...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.