Ads Top

Survivor: Σταυρούλα ή Χρύσα; Ποια παίκτρια ψήφισε εχθές ο Φάνης Μπολέτσης;


Ποια ψήφισε τελικά χθες ο Φάνης;

Ο χαμός που επικράτησε στο προχθεσινό επεισόδιο 26/3 του Survivor συνεχίστηκε και το βράδυ της Τετάρτης 27/3 αφού οι Μπλε ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει την 4η ασυλία, με αποτέλεσμα αυτού να πρέπει οι παίκτες να ψηφίσουν ή Χρύσα Χατζηγεωργίου ή Σταυρούλα Χρυσαειδή. Και οι δυο τραυματισμένες.




Η πρώτη προστατεύτηκε πολύ από την ομάδα της στο συμβούλιο της 3ης ασυλίας αλλά τελικά εχθές βγήκε - όπως έπρεπε - υποψήφια και παρά τον τραυματισμό της θα αγωνιστεί στο αποψινό επεισόδιο για την παραμονή της στο παιχνίδι.

Κατά την ψηφοφορία, βέβαια, των παικτών της Μπλε ομάδας, λίγα ήταν τα πρόσωπα που επέλεξε η παραγωγή να δείξει τι ψήφισαν κατά την διάρκεια του επεισοδίου και σε αυτά δεν ήταν ούτε ο Τζέιμς Καφετζής ούτε ο Φάνης Μπολέτσης. 



Οι δυο αυτοί παίκτες είναι πολύ κοντά και με τα δυο κορίτσια οπότε όπως καταλαβαίνετε η ψήφος τους είναι πολύ σημαντική για εμάς που παρακολουθούμε το ριάλιτι.

Αφού πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία και το αποτέλεσμα κρίθηκε με αφορμή μια συζήτηση που έγινε με τους Κόκκινους ο Τζέιμς παραδέχτηκε πως ψήφισε την Χρύσα ενώ ο Φάνης όταν ερωτήθηκε, απέφυγε να απαντήσει προκαλώντας ένα παραπάνω ενδιαφέρον για το τι πραγματικά έγραψε στον πάπυρό του.

Η ψηφοφορία του χθεσινού Survivor επεισοδίου



Αφού τελείωσε το επεισόδιο, λοιπόν, η παραγωγή πρόβαλε ένα μικρό απόσπασμα στο οποίο φαίνεται τι ψήφισε ο κάθε παίκτης και τελικά... Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχε δίκιο! Ο Φάνης Μπολέτσης στήριξε ξανά την Χρύσα και ψήφισε την Σταυρούλα λέγοντας χαρακτηριστικά «Σε ψηφίζω μόνο και μόνο επειδή μου το ζήτησες προσωπικά». Εγώ όμως πραγματικά αναρωτιέμαι, αν δεν του το ζητούσε η Σταυρούλα, θα ψήφιζε την Χρύσα δηλαδή; Τα συμπεράσματα δικά σας...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.