Ads Top

Άνω κάτω η παραγωγή: Διπλή αποχώρηση βόμβα μέσα στην εβδομάδα - Αποχωρούν τα δύο φαβορί από Survivor;


Η νέα εβδομάδα του Survivor 2024 ξεκινάει την Κυριακή (03/03) με εμφύλιο στους Μαχητές και τον Τζέιμς Καφετζή να βρίσκεται στο προσκήνιο. 

Λίγο πριν την μάχη της πρώτης ασυλίας, οι Μαχητές καλούνται να βρουν καλό κλίμα ώστε να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες ενώ ταυτόχρονα θα στερηθούν και τις υπηρεσίες του Φάνη Μπολέτση, του πιο ισχυρού αγωνιστικά παίκτη της ομάδας.




Και δεν αναφέρουμε τυχαία το όνομα του Φάνη Μπολέτση, καθώς η εβδομάδα που έρχεται είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον του στο Survivor. 

Ο Φάνης απέχει αγωνιστικά δύο εβδομάδες και επιβάλλεται να επιστρέψει ώστε να παραμείνει και στο Survivor. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Πως μπορούν να βρεθούν εκτός Survivor, στο τέλος της εβδομάδας, οι δύο παίκτες.



Survivor 2024 spoiler 02/03: Ενδέχεται να σκάσει διπλή αποχώρηση;

Ποια τα δεδομένα για τα δύο παιδία, που τυγχαίνει να είναι από τους πιο κομβικούς παίκτες στις ομάδες τους. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Στο τέλος της εβδομάδας θα γίνει εκτίμηση από τους γιατρούς, αν και για τον Φάνη Μπολέτση δείχνει η κατάσταση να έχει λίγο πολύ ξεκαθαρίσει.



Ο Φάνης βρίσκεται εκτός αγωνιστικών χώρων 2 εβδομάδα και βαδίζει αισίως στην τρίτη. Από τους γιατρούς υπάρχει η εκτίμηση πως επιστρέφει, ίσως και στον αγώνα της Κυριακής. Αν αυτό όμως δεν συμβεί θα ανατραπούν τα δεδομένα.

Τι ισχύει και για την Ασημίνα Χατζηανδρέου; Είναι γνωστό πως έχει κάταγμα στο χέρι. Οι γιατροί εξ' αρχής είχαν ξεκαθαρίσει πως μετά από 2 εβδομάδα θα γίνει νέα εκτίμηση της κατάστασής της.

Εφόσον κρίνουν πως χρειάζεται ακόμα 10 -15 μέρες για την αποκατάστασή της τότε θα γίνει υπομονή απ' όλους. Αν όχι όμως θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσει, διότι είναι άδικο για τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.