Ads Top

Survivor Trailer 26/3: Ο Τζέιμς Καφετζής «τελειώνει» Αλέξη Παππά και Σταμάτη Ταλαδιανό μετά τη συμμαχία τους - «Είμαι 27 χρονών, εμμονική συμπεριφορά βρήκα μόνο...»


Τους τελείωσε με λίγες λέξεις ο Τζέιμς Καφετζής - Όλα όσα θα γίνουν στο σημερινό επεισόδιο

Οι ίντριγκες στο Survivor συνεχίζονται κανονικά, με τους παίκτες να βρίσκονται στα «μαχαίρια» και την επανάληψη όσων βλέπαμε στον Άγιο Δομίνικο πριν από μια τριετία να αποτελεί πραγματικότητα.




Ο Σταμάτης Ταλαδιανός, παρά την νίκη της μπλε ομάδας στην πρώτη ασυλία, επιτέθηκε απροκάλυπτα στον Τζέιμς Καφετζή, βρίσκοντας μάλιστα ως σύμμαχό του τον Αλέξη Παππά. 

Άπαντες γνωρίζουμε την... αγαστή σχέση των δύο τελευταίων, με τον Ροδίτη πάντως να μην έχει κανένα πρόβλημα να απαντήσει και στους δύο.

«Είμαι 27 ετών και τέτοια εμμονική συμπεριφορά βρήκα δύο φορές, στο Survivor του 2021 και σε αυτό του 2024», λέει στην παρουσίαση των ομάδων πριν από το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. 



Ένα αγώνισμα, που για ακόμη μια φορά αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία στην εξέλιξλη του κι έχει την χαρακτηριστική σκηνή της κίνησης του Αλέξη, που τα βάζει και με τον Γκιουλέκα, να δώσει το χέρι του στον Σταμάτη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.