Ads Top

Survivor Spoiler 8/3: Αλλάζουν όλα! Η μεγάλη απόφαση Ατζούν ανακοίνωνεται από Λιανό


Έρχονται τα πάνω κάτω - Αλλάζουν ΟΛΑ στο επεισόδιο της Κυριακής;

Η Μαρία Αντωνά αποχώρησε, με το παρασκήνιο να είναι καυτό και να σας το έχουμε ήδη παρουσιάσει, ωστόσο το ρεπορτάζ τρέχει και είμαστε υποχρεωμένοι να σας το παρουσιάσουμε. 




Άλλωστε αυτό κάνουμε από την πρώτη μέρα του Survivor του 2017 μέχρι και σήμερα... Δεν θα μπορούσαμε κι αλλιώς. Πάμε όμως στο ζουμί της υπόθεσης.

O Ατζούν Ιλιτζαλί έχει πάρει την μεγάλη απόφαση για να αλλάξει πολλά στο Survivor 2024. Βασικά να προχωρήσει σε μια αλλαγή που κάνει σε κάθε Survivor. Ποια είναι αυτή όμως;



Survivor 2024 spoiler: Θα ανακοινωθεί την Κυριακή η απόφαση του Ατζούν;

Η αποχώρηση της Μαρίας Αντωνά και όχι της Ευγενίας Μπόρλα ίσως επισπεύσουν τις διαδικασίες για την απόφαση που έχει πάρει ο Ατζούν Ιλιτζαλί και αναμένεται να ανακοινωθεί από τα χείλη του Γιώργου Λιανού. 

Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η αλλαγή των ομάδων. Η διάλυση τους και η δόμησή τους εξ' αρχής.



Και γιατί παίζει ρόλο η αποχώρηση της Μαρίας Αντωνά σ' αυτό; Διότι παρέμεινε στο παιχνίδι η πιο αδύναμη παίκτρια του Survivor (Ευγενία), την ίδια στιγμή που οι Διάσημοι πάνε από ήττα σε ήττα. Η κατάρρευση των Διασήμων οδηγεί τον Ατζούν στην απόφαση να αλλάξει τις ομάδες και δεν αποκλείεται να το δούμε από το επεισόδιο της Κυριακής.

Πάντως, όπως σας αποκαλύψαμε και χτες, είναι δεδομένα πως μέσα στον επόμενο μήνα θα αλλάξουν οι ομάδες, αφού το πάρτι της Ένωσης που θα διεξαχθεί στο πρώτο 10ημερο του Απριλίου θα βρει τους παίκτες σε νέες ομάδες...

Άλλωστε και οι σχέσεις πολλών παικτών μεταξύ τους οδηγούν τον Ατζούν Ιλιτζαλί στην άμεση αλλαγή των ομάδων. Δεν αποκλείουμε λοιπόν αυτό να γίνει από το επεισόδιο της Κυριακής (10/03)!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.