Ads Top

Survivor Spoiler 8/3: Όλοι το είδαν, ελάχιστοι το κατάλαβαν - Η κίνηση Μαρίας Αντωνά μόλις έχασε από την Ευγενία (vid)


Πρόδωσε τα πάντα η Μαρία Αντωνά - Την κατάλαβαν Τζέιμς και Γκιουλέκας
Παρελθόν από το Survivor αποτελεί και οριστικά η Μαρία Αντωνά, με το παρασκήνιο της αποχώρησής της να είναι πλούσιο.




Είναι κοινό μυστικό πως η Μαρία Αντωνά ήθελε να αποχωρήσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Το είχε παραδεχτεί και η ίδια μπροστά στη κάμερα και χτες την είδαμε στην ουσία να παρατάει το παιχνίδι για να φύγει από το Survivor 2024 και να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Τι συνέβη όμως την ώρα που έχασε από την Ευγενία Μπόρλα και σήμανε στην ουσία το τέλος της από το Survivor 2024;



Η κίνηση της Μαρίας Αντωνά που ελάχιστοι παρατήρησαν


Πολλοί το είδαν, ελάχιστοι το παρατήρησαν. Μια ανακούφιση και τεράστια χαρά περίμενε την Μαρία Αντωνά, μόλις η Ευγενία Μπόρλα έριξε το τελευταίο κύβο που σήμανε και την ήττα της και μαζί την αποχώρησή της από το παιχνίδι. 

Η Μαρία Αντωνά είχε παρατήσει το παιχνίδι και αυτό φαίνεται και από το στυλ που χτυπούσε τους στόχους στο τελευταίο ραν. Μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο με τι δύναμη χτυπούσε η Μαρία τους κύβους και με τι δύναμη η Ευγενία. Μόλις έπεσε ο τελευταίος της Ευγενίας η Μαρία Αντωνά χάρηκε περισσότερο από την συμπαίκτριά της που παρέμεινε στο παιχνίδι.



Η ανακούφιση ήταν έκδηλη... Αυτό δεν έμεινε απαρατήρητο από την γάτα τον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Τζέιμς Καφετζή, που αμέσως σχολίασαν πως η Μαρία Αντωνά πετούσε χαλαρά τους στόχους αφού ήταν εμφανές πως ήθελε να αποχωρήσει από το Survivor. Το παρακάτω βίντεο μιλάει από μόνο του...


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.