Ads Top

Survivor Spoiler 4/3: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;


Διάσημοι ή Μαχητές; Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή.. 

Αγώνας δεύτερης ασυλίας της νέας εβδομάδας με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν την μάχη τους για να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο!




Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με δύο νέες προσθήκες, από μια για κάθε ομάδα και τελικά οι Διάσημοι να είναι εκείνοι που κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρώτη ασυλία, με αποτέλεσμα η Μαριλίνα Βακονδίου να είναι και η πρώτη κοπέλα που τέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών.

Σήμερα όμως είναι μια νέα μέρα που θα βρει τους Μαχητές υπό διάλυση, μιας και η χαμένη ασυλία φανέρωσε τα προβλήματά τους. 



Οι Μαχητές είναι έντος χωρισμένοι στα δύο και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Είναι αρκετά το κακό κλίμα να στερήσει από την ομάδα τους και την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας; Η λογική λέει ναι, τι πραγματικά όμως έχει συμβεί, πριν λίγες ώρες, στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor 2024 spoiler 04/03: Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία της εβδομάδας;



Πάμε όμως στα δεδομένα. Σήμερα, σε αντίθεση με άλλες φορές, έχουμε απο νωρίς το επιβεβαιωμένο spoiler από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. 

Οπότε ούτε πάμε σε υποθέσεις, ούτε σε σενάρια. Τα πράγματα λοιπόν είναι ξεκάθαρα από νωρίς. Συνεχίζουν το σερί τους οι Διάσημοι ή οι Μαχητές θα κάνουν το 1-1 και θα στείλουν τους Διάσημους στον τάκο;

Oι Μαχητές επιστρέφουν στις νίκες και ισοφαρίζουν τις ασυλίες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βάλουν τους Διάσημους στην διαδικασία να ψηφίσουν, με το έργο τους να είναι και τρομερά δύσκολο, καθώς επιλογές υπάρχουν, ειδικά από νέεους παίκτες.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.