Ads Top

Survivor Spoiler 27/3: Έκλεισε την συμφωνία ο Ατζούν, ταξιδεύει για Άγιο Δομίνικο!


Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες τη νέα άφιξη στο παιχνίδι 

Νέα συμφωνία έκλεισε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, με τον Γιώργο Λιανό, μέσα στις επόμενες μέρες, να την ανακοινώνει στους παίκτες των δύο ομάδων, Διάσημων και Μαχητών!




Μπορεί οι προσθήκες στο Survivor 2024 να έχουν ολοκληρωθεί όμως τα deals που κλείνει ο Τούρκος παραγωγός δεν αφορούν μόνο παίκτες που θα λάβουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αλλά κι άλλους συντελεστές. 

Ποια είναι η νέα συμφωνία του Ατζούν Ιλιτζαλί που θα σκάσει μύτη στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 2024 εν όψει της ένωσης των ομάδων; 



Survivor 2024 spoiler 27/03: Αυτή είναι η νέα συμφωνία του Ατζούν Ιλιτζαλί

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε γνωστό το όνομα της τραγουδίστριας που θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για να διασκεδάσει τους παίκτες Διασήμων και Μαχητών με τα τραγούδια της. Ποια θα είναι αυτή; Η Ήβη Αδάμου.



Η νεαρή τραγουδίστρια έδωσε χέρια με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και ετοιμάζεται για μια απολαυστική εμφάνιση στο Survivor 2024. Μάλιστα αναμένεται το όνομά της να ανακοινωθεί και στους παίκτες από τον Γιώργο Λιανό, μόλις εκείνος πει στους παίκτες ότι θα πρέπει να προετοιμάζονται για το πάρτι της ένωσης.

Εκεί το παρών θα δώσουν και δύο πρώην παίκτες του Survivor και συγκεκριμένα (και) από τον περσινό κύκλο, αφού στον Άγιο Δομίνικο θα επιστρέψουν οι Μάριος Πρίαμος και Τάκης Καραγκούνιας, καθώς είχαν λάβει τις δύο πρώτες θέσεις στον διαγωνισμό τραγουδιού που έγινε πέρσι στο Survivor. 

Ετοιμαζόμαστε για μεγάλες στιγμές στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.