Ads Top

Survivor Spoiler 23/3: Αλλάζουν όλα! Αλλάζουν οι ομάδες ξανά στο παιχνίδι


Τι αποφάσισε η παραγωγή - Νέα αλλαγή στις ομάδες

Ε, δεν έχουν τον Θεό τους στην παραγωγή. Νέο «ανακάτεμα» των ομάδων... ψήνεται στο ριάλιτι.




Ο Γιώργος Γκιουλέκας το είπε κάποια στιγμή σαν αστείο... «Θα αλλάζουν ομάδες κάθε εβδομάδα;» Τίποτα πια δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ακόμα και το να γίνει ξανά νέα αλλαγή μεταξύ Διασήμων και Μαχητών!

Survivor 2024 spoiler 23/03: Πότε προβλέπεται να συμβεί



Η Κατερίνα Δαλάκα το είπε και το ξανά είπε προς την παραγωγή επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Τι θέλει; Ο Γιώργος Γκιουλέκας να πάει στην μπλε ομάδα. Ο ίδιος ο παίκτης μοιάζει να ασφυκτιά στους Διάσημους. 

Όλα τα φιλαράκια του εκεί είναι, λογικό είναι να θέλει να βρίσκεται μαζί τους. Το αν τελικά θα το πράξει αυτό η παραγωγή δεν είναι βέβαιο.



Πέρα από το τι θέλουν οι παίκτες είναι και το αγωνιστικό κομμάτι. Οι ομάδες είναι άνισες. Μια διορθωτική παρέμβαση θα ήταν απαραίτητη. Διότι, ο Γκιουλέκας είναι ο καλύτερος παίκτες των κόκκινων. Αν φύγει, δεν θα έχουν καμία ελπίδα να κερδίζουν παιχνίδια. Καμία όμως. Εκτός και τρέχει σε κάθε run η Κατερίνα Δαλάκα. Ακόμα και με τους άνδρες…

Αυτό δεν είναι εφικτό. Επιπρόσθετα, υπάρχει κι άλλος παίκτης που θέλει να είναι στους μπλε. Ο Γιάννης Περπατάρης. Τι θα συμβεί λοιπόν;

Τι είναι αυτό που ακούγεται; Ο Σάββας Γκέντσογλου και ο Σταμάτης Ταλαδιανός πάνε στους κόκκινους, Γιώργος Γκιουλέκας και Γιάννης Περπατάρης πάνε στους μπλε. Ας κρατήσουμε μια πισινή. Διότι, οι ομάδες μεγαλώνουν την αγωνιστική απόσταση. Μπορεί να πάει ο Ντάνιελ Νούρκα στους Διάσημους, για παράδειγμα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.