Ads Top

Survivor Spoiler Αποχώρηση 21/3: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα


Τελειώνει ακόμα μια εβδομάδα στο Survivor 2024 με την αποχώρηση της εβδομάδας να είναι προ των πυλών!

Η νέα σύσταση των Μαχητών κατάφερε να φέρει την ανατροπή και αυτή την εβδομάδα να μετρήσουν το απόλυτο σε νίκες, διαψεύδοντας όλα τα spoilers. 




Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Διάσημοι να βγάλουν τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιοι είναι αυτοί; Νίκος Ρικουνάκης, Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Γιάννης Περπατάρης και Χριστόφορος Ταξίδης. 

Επομένως, μετά από περίπου 1 μήνα, αναμένεται να έχουμε αποχώρηση με με ανδρικό άρωμα.



Ποιος θα είναι αυτός όμως που θα αποχωρήσει; Η ρήξη στους Διάσημους, με τον Τζέιμς Καφετζή να έχει βάλει το χεράκι του, έχει φέρει τα πάνω κάτω και σίγουρα είναι θέμα χρόνου να βρεθεί στον τάκο και ο Γιώργος Γκιουλέκας. 

Χτες μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τόνιζαν ότι έπρεπε να ψηφιστεί, μετά την ανταρσία που έκανε, ωστόσο την γλίτωσε. Εφόσον την Κυριακή δεν πάει στη μπλε ομάδα, όπως ακούγεται, τότε θα είναι σίγουρα ο επόμενος που θα βγει από την κάλπη! Ας πάμε όμως στα τωρινά. Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα από το Survivor 2024;

Survivor 2024 spoiler: Αυτός είναι το φαβορί για να αποχωρήσει σήμερα (21/03)



Είναι ίσως και η πρώτη φορά που θα λέγαμε πως όποιος από τους τέσσερις και να αποχωρήσει δεν θα μας κάνει τρομερή εντυπώση. Είναι όλοι σχετικά κοντά και όποιος δεν βρεθεί σε καλή μέρα θα βρεθεί και εκτός Survivor. 

Πρώτο φαβορί στα μάτια μας φαντάζει ο Νίκος Ρικουνάκης, αλλά και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους βρίσκετσαι στο όριο. Περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει έχει σίγουρα ο Γιάννης Περπατάρης, με τον Χριστόφορο Ταξίδη να δίνει κι αυτό τον αγώνα του από την θέση του φαβορί για παραμονή.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.