Ads Top

Survivor Spoiler 21/3: Σκάνδαλo με την Κατερίνα Δαλάκα και την παραγωγή


Κόλαση στον Άγιο Δομίνικο με τις εξελίξεις στην κόκκινη ομάδα να είναι ραγδαίες και την Κατερίνα Δαλάκα σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Τι έχει συμβεί στον Άγιο Δομίνικο; Λίγο πολύ όλοι γνωρίζετε. Την ανταρσία που έκαναν ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Γιάννης Περπατάρης, με οδηγίες από τον Τζέιμς Καφετζή «άναψε» το φυτίλι!




Και μόνο και μόνο ότι από πίσω κρύβεται ο Τζέιμς ήταν αρκετό για να βγάλει εκτός εαυτού, τόσο την Κατερίνα Δαλάκα, όσο και την υπόλοιπη παρέα της ή κλίκα της αν θέλετε. 

Αλέξης Παππάς, Ασημίνα Χατζηανδρέου και πλέον και η Δώρα Νικολή στράφηκαν εναντίον των δύο υπόλοιπων παιδιών, με την Κατερίνα Δαλάκα να αναλαμβάνει τον ρόλο της... αρχηγού.



Τι συνέβη με την Κατερίνα Δαλάκα όταν έκλεισαν οι κάμερες; Τι συνέβη στις παραλίες; Ποια η αντίδρασή της προς την παραγωγή, με την οποία όλοι γνωρίζουν πως έχει πολύ καλές σχέσεις; Γιατί έθεσε βέτο η νικήτρια του Survivor Ελλάδος - Τουρκίας;

Survivor 2024 spoiler 21/03: Ζήτησε άμεσως εξελίξεις η Κατερίνα Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα ζήτησε σε έξαλλη κατάσταση να μιλήσει με άτομα της παραγωγής, ακόμα και με τον ίδιο τον Ατζούν Ιλιτζαλί. 



Όπως καταλαβαίνετε ο Τούρκος έχει τόσα πολλά πράγματα στο κεφάλι του που δεν θα μπορούσε να δώσει βάση, έτσι δράση ανέλαβαν άλλα άτομα της παραγωγής.

Η Κατερίνα Δαλάκα λοιπόν ζήτησε να φύγει αμέσως ο Γιώργος Γκιουλέκας από την κόκκινη ομάδα και να πάει στους μπλε, κατηγορώντας παράλληλα την παραγωγή πως σε ανάλογη επιθυμία του Τζέιμς Καφετζή, την περασμένη εβδομάδα, εισακουσθει.

Η πρωταθλήτρια στίβου λοιπόν έθεσε εαυτόν εκτός Survivor αν η παραγωγή δεν στείλει τον Γιώργο Γκιουλέκα, αλλά και τον Γιάννη Περπατάρη εφόσον παραμείνει στο Survivor, πίσω στους Μαχητές.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.