Ads Top

Survivor Spoiler 19/3: Σούσουρο με Τζέιμς Καφετζή - Όλοι ζητούν την αποβολή του


Αποβάλλεται ο Τζέιμς Καφετζής από το παιχνίδι;

Επειδή ο Έλληνας δύσκολα πιστεύει στις συμπτώσεις, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν την αποβολή του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor.




Δεν έχουν περάσει και πολλές μέρες από την απουσία του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor, τότε που πολλά γράφτηκαν για τον λόγο της απουσίας του, με αφορμή και post του καλού του φίλου, Τριαντάφυλλου.

Τυχαία δύο μέρες μετά και ενώ οι αλλαγές είχαν γίνει πριν μια εβδομάδα, η παραγωγή αποφασίζει να αλλάξει ξανά τις ομάδες και πάλι τυχαία οι Μαχητές επιστρέφουν στις νίκες, μετά από σερί ήττες. Πως να πιστέψει κάποιος πως όλα αυτά είναι τυχαία, αμέσως μετά τις απειλές του Τζέιμς Καφετζή πως θα αποχωρήσει από το Survivor 2024.



Survivor 2024 spoiler 19/03: Ζητούν την αποβολή του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor

Επειδή ο Έλληνας δύσκολα τρώει κουτόχορτο δεν είναι λίγοι οι τηλεθεατές που έχουν εξοργιστεί μ' αυτή την εξέλιξη, ακόμα και άνθρωποι που μέχρι σήμερα στήριζαν τον Ροδίτη παίκτη. Μια ματιά να ρίξει κανείς στο Twitter θα καταλάβει πως πλέον αρκετοί τηλεθεατές έχουν αλλάξει άποψη για τον Τζέιμς Καφετζή και ζητούν να αποβληθεί ο παίκτης από το Survivor 2024.



Χαρακτηριστικά οι χρήστες αναφέρουν: «Kανένας από τους μπλέ δεν υποστήριξε τον Φάνη ούτε καν ο James. Φάνη δεν βρέχει σε φτύνουν», «Έχουν διαλύσει την κόκκινη ομάδα, αρχηγός James. Την προηγούμενη εβδομάδα έκλαιγε ο μπούλης όμως», «James και Φάνης μεγάλο Χ», «Αφου ειναι μονος του ο Γκιουλεκας στους κόκκινους James κανε αίτηση να τον φέρουν απέναντι ...Ξέρεις εσύ»...






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.