Ads Top

Survivor Spoiler 15/03: Σούσουρo με Ευγενία Μπόρλα στο παιχνίδι


Τι έγινε γνωστό πριν λίγο για την Ευγενία

Είναι γνωστό πως το Survivor πρόκειται για παιχνίδι στατηγικής, ωστόσο ορισμένοι παίκτες το πάνε σ' άλλο επίπεδο!




Τι συμβαίνει τώρα με την Ευγενία Μπόρλα; Είναι η αλήθεια πως η παίκτρια, που μετρά σχεδόν 1 μήνα μέσα στο Survivor, από την πρώτη μέρα που μπήκε στο ριάλιτι μέχρι και σήμερα μετράει σερί ήττες και δείχνει γενικά μια πολύ κακή εικόνα προς το αγωνιστικό κομμάτι. 

Τι ισχύει όμως στην πραγματικότητα; Τι συμβαίνει με την Ευγενία Μπόρλα.



Από την Κυριακή και μετά την αλλαγή των ομάδων η Ευγενία άλλαξε παραλία και ανήκει πλέον στην ομάδα των Μαχητών. Ωστόσο και εκεί στο συλλογικό κομμάτι δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Στο συλλογικό όμως, γιατί ατομικά σαρώνει. Ποια είναι η αλήθεια;

Survivor 2024 spoiler 15/03: Σούσουρο με την Ευγενία Μπόρλα



Τι συμβαίνει λοιπόν με την Ευγενία Μπόρλα; Αυτή η διαφορετική εικόνα που δείχνει όταν αγωνίζεται με την ομάδα της σε σχέση με το όταν αγωνίζεται ατομικά για την παραμονή της στο Survivor είναι η μέρα με την νύχτα. 

Για δεύτερη σερί εβδομάδα η Ευγενία ήταν υποψήφια προς αποχώρηση. Τις δύο τελευταίες μάλιστα κατάφερε να παραμείνει από την πρώτη μάχη, δείχνοντας πως τελικά όχι απλά δεν είναι η πιο αδύναμη παίκτρια στο Survivor, αλλά όταν μπαίνει το προσωπικό της συμφέρον αλλάζει πρόσωπο.

Δεν είναι λίγες οι φήμες που θέλουν την παίκτρια των Μαχητών επίτηδες να δείχνει αυτή την διαφορετική εικόνα αγωνιστικά. 

Μάλιστα αρκετοί την κατηγορούν πως παίζει για την πάρτι της κι αυτό σίγουρα μόνο καλό δεν κάνει στην ίδια. Είπαμε το Survivor άλλωστε είναι το παιχνίδι των ανατροπών και όσο παραμένει αγωνιστικό η Ευγενία Μπόρλα θα είναι γερά στην μάχη της διεκδίκησής του...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.