Ads Top

Survivor Spoiler 11/3: Σούσουρο με Σταυρούλα Χρυσαειδή στο παιχνίδι


Τι έχει συμβεί; Χτες είδαμε τις δύο ομάδες του Survivor 2024, τους Διάσημους και τους Μαχητές να διαλύονται και να δημιουργούνται από την άρχη. 

Η αλήθεια είναι πως οι συνθέσεις των δύο ομάδων έφερε αρκετές μουρμούρες στο διαδικτυο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κρίνουν πως η δόμηση των ομάδων δεν είναι σωστή και πως έχουν ευνοηθεί πάρα πολύ οι Διάσημοι, αφού έχουν τις πιο δυνατές γυναίκες, ενώ έχουν εξασφαλίσει και καλούς αγωνιστικά άνδρες, όπως ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Γιάννης Περπατάρης. 




Και σκεφτείτε πως τα πράγματα ίσως ήταν και χειρότερα... Τι θέλουμε να πούμε; Εμείς σας έχουμε το ρεπορτάζ.

Survivor 2024 spoiler 11/03: Γιατί δημιουργήθηκε σούσουρο με την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τη σύνθεση των νέων ομάδων;



Πάμε λοιπόν να σας αποκαλύψουμε τι πραγματικά έχει συμβεί πίσω από τις κάμερες. Τα γυρίσματα για τη δόμηση των ομάδων πραγματοποιήθηκαν δύο φορές. 

Και σύμφωνα με πληροφορίες στο πρώτο γύρισμα οι Μαχητές αντέδρασαν έντονα με αποτέλεσμα να επικρατεί ένας μικρός πανικός και να απειλούν με αποχή.



Τι συνέβη; Στη δόμηση των νέων ομάδων ήταν αρχικά να πάει στους Διάσημους και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ναι, καλά διαβάσατε. Θα είχε διαμορφωθεί μια ομάδα με γυναίκες την Κατερίνα Δαλάκα, την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Γι' αυτό πολλά αρχικά spoilers ανέφεραν πως η Σταυρούλα θα είναι στους Διάσημους, κάτι που φυσικά δεν ισχύει! 

Η αρχική δομή των Διασήμων είχε τις τρεις πιο ισχυρές παίκτριες του Survivor 2024 κάτι που έφερε έντονες αντιδράσεις και οδήγησε σε δεύτερο γύρισμα, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να παραμένει τελικά στους Μαχητές...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.