Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 5/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία


Το Survivor μπήκε με ισοπαλία στην 9η εβδομάδα, την πρώτη με 4 ασυλίες. Οι Διάσημοι κέρδισαν την 1η ασυλία, οι Μαχητές την 2η. Ποιος θα κερδίσει την 3η ασυλία απόψε; Τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Οριστικό και κλειδωμένο το Survivor spoiler.

Το κλίμα στην μπλε ομάδα δεν είναι καλό. Ο Σταμάτης και η Μαριλίνα έχουν χαλάσει την ιστορία, έτσι όπως το βλέπω. Διότι, ο Τζέημς Καφετζής είναι παίκτης που προκαλεί συναισθήματα, δεν μοιάζει να κάνει κάτι, απλά χαλάει τη μαγιά. 




Διότι, ο Τζέημς μιλάει έξω από τα δόντια και εκθέτει καταστάσεις. Ενδεχομένως αν δεν το έκανε, να μην ήταν η Μαριλίνα υποψήφια και να είχαν… μαγειρέψει πάλι κάτι περίεργο. Να είναι ο Γιάννης Περπατάρης υποψήφιος, για παράδειγμα.

Ο Σταμάτης έχει φάει σκάλωμα. Διότι, δεν είναι στο… καλό το παρεάκι. Ο τελευταίος έχει θέμα με την αγωνιστικότητα του Τζέημς. Πάντως, μοιάζει να έχει δίκιο στο κομμάτι με τον Περπατάρη που θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο. Στη Διαφωνία μιλάει άσχημα ο Περπατάρης, σε σημείο που στο trailer βλέπουμε τον Σταμάτη στα πρόθυρα αποχώρησης!



Οι Διάσημοι είναι καλύτερα στις μεταξύ τους σχέσεις. Κι ας έχασαν. Πανεύκολα βγήκε η Ευγενία Μπόρλα στον τάκο. Αλλά αγωνιστικά έχουν ζητήματα. Σάββας, Δαλάκα, Ασημίνα είναι εκτός. Με άλλα λόγια, η ομάδα είναι… νοσοκομείο.

Survivor spoiler 5/3: Αυτοί κερδίζουν την 3η ασυλία!



Η Δανάη έκανε πρόβλεψη για το ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία από αυτό το γεγονός. Από τις πολλές απουσίες που έχουν οι Διάσημοι. Πώς να κερδίσουν χωρίς τους καλύτερούς τους παίκτες. Δεν είναι απλό πράγμα…

Θα συμβεί έτσι και θα κερδίσουν οι Μαχητές ή θα κάνουν την έκπληξη οι Διάσημοι και θα πάρουν την 3η ασυλία;

Θα συμβεί έτσι…

Διότι, οι Μαχητές κερδίζουν την 3η ασυλία. Οριστικό και κλειδωμένο είναι το spoiler. Οι Μαχητές θα πλησιάσουν ξανά στη νίκη, με 18-17 στο συνολικό σκορ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.